UlaşımPark’tan “Ayın Sürücüsü” motivasyonu

banner113

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark A.Ş, vatandaşların daha kaliteli ulaşım sağlayabilmeleri için çeşitli uygulamalar yapıyor. Yolcu memnuniyetinin amaçlandığı çalışmalar ile otobüs şoförleri ödüllendiriliyor. Şoförlerin moral ve motivasyonunun sağlanması için de UlaşımPark A.Ş, her ay, ayın personellerini seçiyor. İyi performans sergileyen şoförler ayın sürücü personeli seçiliyor.

banner114
KENTİÇİ BELEDİYE 27.03.2018, 13:22 27.03.2018, 13:24 Taşıma Dünyası
UlaşımPark’tan “Ayın Sürücüsü” motivasyonu
Gizli yolcu araştırması
UlaşımPark şirketinde görev yapan sürücü personelin moral ve motivasyonunu artırmak, başarılı personeli ödüllendirmek, örnek tutum ve davranış sergileyen sürücü personeli belirlemek amacıyla düzenlenen “Ayın Sürücü Personelini Seçme Uygulaması” devam ediyor. Ayın sürücü personelleri, konforlu araç kullanımı, yolculardan gelen teşekkür mailleri, gizli yolcu araştırması, idari amirlerin görüşleri, kişisel bakım ve yolcu ilişkileri gibi unsurlar değerlendirilerek seçiliyor.

2 sürücüye ödül

Yapılan değerlendirmeler sonucunda, Gebze Garajından Fikri Gümüşel ve Körfez garajından Adem Kayar, “Ayın Sürücüsü” seçilerek, UlaşımPark Genel Müdürü Yasin Özlü tarafından plaket ve ödülleri takdim edildi. Sürücü personellere örnek davranışlarından dolayı teşekkür ederek başarılarının devamını dileyen Özlü; “Vermiş olduğunuz hizmet ile bizi temsil ediyorsunuz. 27 bin yolcu ile ilk gün çıktığımız bu yolda günlük rekorumuz 58 bin yolcuya ulaşmıştır. Bu kalite, gelişim ve artış hepimizin başarısıdır” dedi. Daha kaliteli hizmet verilmesi açısından, motivasyon arttırıcı uygulamalar devam edecek.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159