banner69

Mercedes-Benz Türk’ten 4 Tourismo, 1 Conecto

banner113

Turmek Ağrı Turizm 2 Tourismo, Çağdaş Güven Turizm 1 Tourismo, MCT Restaurant 1 Tourismo ve İstanbul Halk Otobüsü 1 Conecto aldı.

banner114
YOLCU TAŞIMA 28.05.2018, 11:31 28.05.2018, 11:40 Taşıma Dünyası
 Mercedes-Benz Türk’ten 4 Tourismo, 1 Conecto
Ağrı merkezli, şehirlerarası yolcu taşımacılığı şirketi Turmek Ağrı Turizm; Mercedes-Benz Türk Yetkili Bayii Hassoy’dan 2 adet 54 koltuklu Tourismo 16 model otobüs satın alarak tercihini yine Mercedes-Benz’den yana kullandı. Bu teslimat ile birlikte Turmek Ağrı Turizm’in filosunda 22 adedi Mercedes-Benz marka olmak üzere toplam 26 adet araç bulunuyor. Firma yetkilileri; yaz sezonu hazırlıklarını kısmen tamamladıklarını, düşük yakıt tüketimi ve yolculara sunduğu konfor nedeniyle tercihlerini yüksek performans sunan Tourismo’dan yana kullandıklarını dile getirdiler. Ayrıca ilerleyen dönemlerde de yatırımlarını devam ettirmeyi planladıklarını belirttiler.


Çağdaş Güven Turizm’e 1 Tourismo aldı 
Çağdaş Güven Turizm  filosuna 2+2 Tourismo kattı. Aracın satışını Mercedes-Benz Türk  bayii  Hasmer Otomotiv gerçekleştirdi. Filosunun tamamı Mercedes marka otobüslerden oluşan Çağdaş Güven Turizm’in bu yıl ikinci Tourismo yatırımı oldu. Tourismo yatırımında Mercedes-Benz Finansman ve kasko imkanları da kullanıldı. 


MCT Restaurant Otomotiv’e 1 Tourismo 
Hasmer Otomotiv MCT Restaurant Otomotiv’e Tourismo teslimatı gerçekleştirdi. Kontur Turizm bünyesinde bireysel otobüsçü olarak hizmet veren MCT Restaurant’ın bu ikinci Tourismo yatırımı. Yeni Tourismo, MCT Restaurant Yönetim Kurulu Başkanı Necip Çokkaynar , Yönetim Kurulu Üyesi Onur Çokkaynar ve araç şoförüne Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin tarafından teslim edildi.  Bu yatırımda Mercedes-Benz Finansman ve kasko imkanları kullanıldı. 


İstanbul Halk Otobüsü’ne 1 adet Conecto 
Mercedes-Benz Türk tarafından İstanbul Halk Otobüsü’ne satışı gerçekleştirilen 1 adet Conecto, Mercedes-Benz otobüslerini kullanmanın bir ayrıcalık olduğunu belirten Ecevit ve Duran Erol’a teslim edildi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159