Mercedes otobüs yatırımları sürüyor

banner113

Mercedes-Benz Türk Travego, Tourismo ve Conecto teslimatlarını sürdürüyor.

banner114
YOLCU TAŞIMA 20.04.2018, 16:31 20.04.2018, 16:35 Taşıma Dünyası
Mercedes otobüs yatırımları sürüyor

Ben Turizm, Tutaş Taşımacılık 1’er adet Tourismo yatırımı yaparken, Berceste Grup’ta 2Travego ile filosundaki araç sayısını 4’e çıkardı. Halk otobüsçüsü Kuzey Seyahat şirketi de Conecto yatırımı yaptı.



Ben Turizm’e Tourismo 16 RHD 2+1
Koluman Gaziantep tarafından Ben Turizm’e satışı gerçekleştirilen 1 adet Tourismo 16 RHD 2+1, Yunus Dal’a teslim edildi. Ben Turizm yetkilileri, Tourismo 16 RHD 2+1’i düşük yakıt sarfiyatı ve yüksek ikinci el değerine sahip olmasından dolayı tercih ettiklerini dile getirerek, aracı oldukça beğendiklerini ve Mercedes-Benz kalitesine çok güvendiklerini belirttiler.

 

Turtaş Taşımacılık’a Tourismo 15
Mengerler Ankara tarafından TurtaşTaşımacılık’a satışı gerçekleştirilen 1 adet Tourismo 15 RHD, Davut Güzeller’e teslim edildi. Teslimat esnasında yetkililer, Yeni Tourismo 15 araçlarının müşteri dostu yakıt performansına ve sorunsuz sürüş deneyimine vurgu yaptı. Davut Güzeller, yolcuların tercih ettiği yüksek konfor ve güven duygusunun Yeni Tourismo 15 ile kolaylıkla karşılanabileceğini belirtti. 


 
Berceste Grup’a 2 Travego
Hasmer Otomotiv, dinlenme tesisleri alanının en önde gelen şirketlerinden Berceste Grup’a 2 adet Travego teslim etti. Yeni araçlarla şirketin sahip olduğu Mercedes otobüs sayısı 4’e çıktı. Otobüsleri Berceste Grup Genel Müdürü Mahmut Akdoğan’a Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin teslim etti. Akdoğan, yeni Travego araçları personel taşımacılığı alanında kullanacaklarını belirtti. Akdoğan, “Yeni aldığımız Travego araçlarla filomuzdaki Mercedes sayısı 4’e çıktı. Daha önce Travego yatırımından duyduğumuz memnuniyet ve personelimizi daha konforlu ve güvenli bir araçla taşıma isteği yeni yatırımda da bizi Travego’ya yöneltti” dedi. Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin’de, “Dinlenme tesisleri alanının en önemli şirketleri arasında yer alan Berceste Grup’un Travego yatırımında bulunması bizleri mutlu ediyor. Bu araçlar için Mercedes-Benz Finansman kullanıldı, sigorta hizmeti sunuldu. Yeni Travego araçlar şirkete hayırlı, uğurlu olsun” dedi.



Conecto satışları devam ediyor
Mercedes-Benz Türk, Kuzey Seyahat’e 1 adet Mercedes-Benz Conecto teslimatı gerçekleştirdi. Kuzey Seyahat yetkilileri Conecto otobüsün, sahip olduğu düşük yakıt masrafları ve yüksek konfor özellikleriyle şehiriçi taşımacılığında sektördeki rakiplerinden ayrıştığını dile getirdiler. Bu alımı, Mercedes-Benz güvencesi ve Conecto’nun değişmeyen kalitesi nedeniyle gerçekleştirdiklerini belirttiler.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159