banner69

Otokar, Transist Fuarı'nda yenilikçi araçlarını tanıttı

Otokar, toplu ulaşım kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte Sultan City, Doruk LE ve Kent LF araçlarını sergiledi.

banner114
PİYASA 21.12.2015, 17:32 22.12.2015, 15:50 Taşıma Dünyası
Otokar, Transist Fuarı'nda yenilikçi araçlarını tanıttı
Toplu ulaşımda planlama, verimlilik, parklanma, alternatif ara ulaşım modlarının ele alınacağı; halkın toplu ulaşıma olan ilgisinin artırılmasına yönelik en yenilikçi çözümlerin iki gün boyunca sergileneceği etkinlikte Otokar, Türkiye’de ve yurtdışında yoğun olarak tercih edilen yenilikçi araçları Sultan City, Doruk LE ve Kent LF’yi tanıttı. Şehiriçi yolcu taşımacılığı için 7 metreden 19 metreye kadar geniş bir seçenek sunan Otokar, modern tasarıma sahip, güçlü ve çevreci motorlu, alçak taban girişli, üstün yol tuşuşu ve çekiş performansına sahip araçlarıyla sektörde standartları belirliyor. Engelli, yaşlı ve bebekli yolcular için tasarladığı araçlarıyla tüm yolculara rahat bir ulaşım imkanı tanıyan Otokar, Avrupa güvenlik normlarına uygun sistemlerin kullanıldığı otobüslerinde, ön ve arkada tam kuru havalı disk frenlere ek olarak standart olarak sunduğu ABS, ASR ve Retarder sayesinde maksimum güvenlik sunuyor.

Otokar, İstanbul’da, modern taşımacılık için yatırımlarını sürdüren İETT bünyesinde yer alan900 otobüsü ile beraber, İETT’ye yedek parça ve bakım hizmeti sunuyor. ■




Mercedes-Benz Türk standını Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci,  Yalova Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölam Başkanı Rafet Bozdağan, Otokar standını ziyaret etti.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159