Otobüs Endüstrisi Busworld Turkey Fuarı’nda buluşuyor

BUSWORLD TURKEY ISTANBUL 2022

HKF Fuarcılık tarafından düzenlenen Otobüs Endüstrisi ve Yan Sanayi Uluslararası İhtisas Fuarı Busworld Turkey 26 Mayıs 2022 Perşembe günü İstanbul Fuar Merkezi'nde 10’uncu kez kapılarını açıyor.

Fuarda, önde gelen otobüs üreticileri ve yan sanayi markaları yerini alıyor. 

OTOKAR STANDI HALL 1 A03’DE

Otokar fuarda elektrikli otobüs ailesinin yanısıra uzun süredir beklenen Centro otobüsünü basın toplantısıyla tanıtacak. Basın toplantısı Otokar Genel Müdür Yardımcısı H. Basri Akgül ve Otokar yöneticilerinin katılımıyla 26 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 14.30’da fuar alanında gerçekleşecek

ANADOLU ISUZU STANDI Hall 1, E07’DE

Anadolu Isuzu fuara geleceğin çevreci toplu ulaşım araçları niteliğindeki modelleriyle katılıyor. Tam elektrikli NovoCITI Volt ve CNG alternatif yakıt sistemine sahip Kendo’nun yanı sıra Citiport ve Grand Toro fuarda yerini alıyor. Basın toplantısı 26 Mayıs 2022 Perşembe günü Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan’ın katılımıyla saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

IVECO BUS STANDI HALL 2, A21’DE

IVECO BUS fuarda geniş ürün gamında yer alan 3 farklı modeli tanıtacak. Fuar standında Intercity segmentinin lideri Crossway, yeni şehir içi taşımaya yönelik tam elektrikli otobüs E-WAY ve dizel ve doğal gazlı versiyonları ile yeni şehir içi taşıma otobüsü Streetway yerini alıyor. IVECO BUS basın toplantısı 26 Mayıs Perşembe günü saat 13:30’da yapılacak.

MAPAR OTOMOTİV STANDI HALL 2, D04’DE

MAPAR Otomotiv Busworld Turkey Fuarı’nda bayiliğini yaptığı TEMSA’nın Maraton, Safir, Prestij, Avenue ürünlerini tanıtacak. Mapar Otomotiv’in basın toplantısı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin’in katılımıyla 26 Mayıs 2022 Perşembe günü saat 15.30’da gerçekleştirilecek.

KARSAN STANDI HALL 1, EO6’DA

Karsan, ‘Mobilitenin Geleceğinde Bir Adım Önde’ olma mottosu ile elektrikli modelleriyle Busworld’de yer alıyor. Karsan, Busworld Turkey 2022’de tüm elektrikli modellerini ilk kez bir arada sergileyecek. Karsan’ın basın toplantısı İç Pazar Satış ve Dış İlişkiler Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Arpacıoğlu’nun katılımıyla 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 14.00’te gerçekleşecek.

ALLİSON TRANSMİSSİON STANDI HALL 1, B16’DA

Allison Transmission, Busworld 2022'de 7-8 metre midibüslerden, 12 metre şehir içi otobüsleri ve şehirlerarası seyahat otobüslerine kadar sunduğu geniş tahrik sistemleri yelpazesini sergileyecek. Fuarda Allison, eGen Power® yeni elektrikli akslarını, 9 vitesli şanzımanını, tam otomatik şanzıman serisini ve gelişmiş yakıt tasarrufu teknolojilerini sunarken ziyaretçiler, T2100 xFETM ve T3270R xFETM tam otomatik şanzımanlarını da yakından inceleyebilecek.

ZF STANDI HALL 2, B60’DA

ZF Busworld Türkiye'de lider otobüs teknolojilerini sergileyecek.

BMC STANDI HALL 1, A07’DA

GÜLERYÜZ OTOMOTİV STANDI HALL 1, A05’DE

Güleryüz Otomotiv’in basın toplantısı saat 11.30’da gerçekleştirilecek.

İETT STANDI HALL 2, C44’DE

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı toplu taşıma hizmeti veren kuruluş olan İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri veya resmî kısaltmasıyla İETT, Busworld Turkey Fuarı’nda yerini alıyor.

BELKA A.Ş STANDI HALL 2, A02’DE

Busworld Turkey 2022'ye katılan bir diğer Türk firma ise Ankara Büyükşehir Belediyesi İştiraki olan Belka A.Ş. oldu. Dizel araçları elektrikli araç teknolojilerine dönüştürmek üzerine çalışmalar yapan BELKA, en yeni elektrikli otobüs teknolojilerini Busworld Turkey 2022'de sergileyecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.