banner69

Aksu Tur fuarın gözdesi oldu

banner113

1992 yılında kurulan ve kaliteli hizmeti ile her geçen gün büyüyerek sektöre hizmet vermeye devam eden Aksu Tur, Antalya'da düzenlenen 34. Uluslararası Konaklama Ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'nda yerini aldı.

banner114
TURİZM TAŞIMA 20.01.2024, 16:11 Erkan YILMAZ
Aksu Tur fuarın gözdesi oldu

Halil ÖNCÜ-ANTALYA

Aksu Tur, kurduğu stand ile fuarın adeta gözdesi haline geldi. Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Karacan ve değerli ekibi gelen misafirler ile birebir ilgilenirken, tüm dikkatleri de üzerlerine çektiler. ’’ Limitsizsiniz... ‘’ sloganı ile turizm taşımacılığı yolunda daha büyük hedeflere doğru ilerlerleyen, kalitesini en iyi çizgide sürdürmek için yeniliklere açık bir firma olan Aksu Tur, turizm taşımacılığı, kongre taşımacılığı ve son dönemlerde yoğunlaştığı VIP araç hizmeti ile de sektörün yanında yer alıyor.

Aksu Tur, Antalya’ya gelen misafirlerin ilk temasa geçtiği kişilerin kaptanlar olduğu bilinciyle , onlara her konuda gerekli ilgi ve hassasiyeti göstermeleri konusunda da eğitimler veriyor. Kadın kaptanların da yoğun olarak görüldüğü Aksu Tur da, güvenli araçlarla misafirlere Huzurlu bir hizmet veriliyor.

Aksu Tur'un Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Karacan yaptığı açıklamasında, “34. Uluslararası Konaklama Ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı'ndayız. Antalyalı ve Aksulu olmamız ve fuarın taşıma işini yaptığımız için bu fuarda yerimizi aldık. Aksu Tur markasını daha üst seviyelere çıkarmak için hedeflerimizden bir tanesi de buydu. İlerisi için İstanbul ve İzmir fuarlarında da yer almak için çalışmalarımıza başladık. Antalyamızın değeri olan Aksu Tur markamızı, en üst seviyelere çıkarmak istiyoruz. Aksu Tur ile Limitsizsiniz sloganı ile hizmet etmeye devam edeceğiz. 2024 yılına da hızlı bir şekilde giriyoruz. Araçlarımızın yenilenmesi ve renevasyonlarımız devam ediyor. Bu arada yeni aldığımız VIP araçlar ile Antalyamıza, sektöre daha iyi hizmetler vermek için de ekiplerimiz hazır” dedi.

200’den fazla araç kapasitesine sahip olan Aksu Tur, sektöründe 30 yılı aşkın tecrübesiyle kalitesini her geçen gün artırarak hizmetlerine devam ediyor.Aksu Tur, Şeref Karacan’ın önderliğinde oğulları Yusuf Karacan ve Kaan Karacan’ın çağdaş fikirleri ile sektörün önde gelen isimlerinden olmaya devam ediyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159