Mercedes-Benz Türk, eğitim programı ile EGO sürücülerini ve teknik personelini yeni araçlara hazırlıyor

banner113

CNG yakıt sistemli Conecto model araçları Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne teslim etmeye başlayan Mercedes-Benz Türk, EGO personeline teorik ve uygulamalı kapsamlarda eğitimler vermeye başladı.“Araç Tanıtım Eğitimi”nden 18’i kadın toplam 700’e yakın EGO sürücüsünün yararlanması hedeflenirken, 300’e yakın teknik personelinde“Teknik Eğitimler”den faydalanması planlanıyor.

banner114
EĞİTİM 06.12.2021, 17:21 Erkan YILMAZ
Mercedes-Benz Türk, eğitim programı ile EGO sürücülerini ve teknik personelini yeni araçlara hazırlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 2021 yılında açtığı yeni otobüs alım ihalesini kazanan ve bu kapsamda CNG yakıt sistemli Conecto model araçların teslimatlarına başlayan Mercedes-Benz Türk, düzenlediği eğitim programları ile EGO sürücülerini ve teknik personelini yeni araçlara hazırlıyor.

Mercedes-Benz Türk eğitmenleri, 29 Kasım tarihinde başlayanve 2022 yılında da devam edecek eğitimler çerçevesinde; “Araç Tanıtım Eğitimi” başlığıyla EGO sürücülerine, “Teknik Eğitimler” başlığı ile de teknik kadrolara eğitimler verecek.

18’i kadın toplam 700’e yakın EGO sürücüsü faydalanacak

29 Kasım’da başlayan ve 18’i kadın olmak üzere toplamda 700’e yakın EGO sürücüsünün faydalanması planlanan “Araç Tanıtım Eğitimleri” kapsamında, araçların teknik tanıtımlarınıngerçekleştirilmesi ve Mercedes-Benz’in yeni otobüs teknolojilerinin verimli kullanılmasına yönelik teorik ve uygulamalı eğitimler gerçekleştiriliyor.Eğitim sayesinde, sürüş performansının artırılması, sürücüler ve yolcular içinkonforun artırılması, konfor ve güvenlik sistemlerinin doğru işletimi; böylece sürücünün kondisyonunun ve dolayısıyla sürüş emniyetinin sağlanması da hedefleniyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne Conecto model araçların teslimatlarının ardından başlayacak“Teknik Eğitimler” ise EGO’nun teknik personeline yönelik olacak. Bu eğitimler kapsamında 300’e yakın teknik personel; bakım, mekatronik ve elektrik/elektronik eğitimlerinden yararlanacak.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159