banner69

UND bölge üye toplantısı Kemalpaşa'da gerçekleşti

banner113

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Bölge Üye Toplantısı Kemalpaşa Risus Park’ta gerçekleştirildi.

banner114
MESLEK KRL 17.02.2024, 11:33 17.02.2024, 11:40 Erkan YILMAZ
UND bölge üye toplantısı Kemalpaşa'da gerçekleşti

Hayati Akbaş Kemalpaşa/ ARTVİN

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Bölge Üye Toplantısı Kemalpaşa Risus Park’ta gerçekleştirildi. Toplantıya Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu, Kaçkar Gümrük Bölge Müdürü Ersin Başaran, UND üyeleri ve sivil toplum kuruluşu yetkilileri katılım sağladı.

Bölgede yaşanan sorunların değerlendirildiği toplantıda tır kuyruğu, yabancı plakalı araçlar, sektörde artan maliyetler, gümrüklerde yaşanan geçiş sorunları ile ilgili bilgi alışverişi yapıldı.

Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu Hopa’da girişimleri devam eden çok amaçlı dolgu alanı projesi ile ilgili sunum yaptı. Çok amaçlı dolgu alanının senelerdir devam eden trafik sorununa çözüm olacağını belirtti. Hopa’da Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND)’nin temsilcilik açması durumunda Oda tarafından yer tahsisinin bedelsiz olarak yapılacağını söyledi.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aras sektörün bir araya gelerek istişare içerisinde olmasının çözümü daha hızlı getirdiğine değinerek amaçlarının ihracatı en yüksek seviyeye çıkarmak olduğunu belirtti.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159