banner69

Chery, yeni nesil akıllı kokpit ile üst seviyede bir kullanıcı deneyimi sunuyor!

banner113

Çin’in otomotiv devi Chery, yeni nesil akıllı kokpit ile çok sayıda eğlence ve pratik işlevi bir arada sunarak farklı kullanım koşullarında kullanıcıların akıllı seyahat deneyimini daha da ileriye taşıyor. Yenilikçi teknolojileri ile öne çıkan marka, kullanıcı deneyimini üst seviyelere taşıyan akıllı kokpit ve sürüş teknolojisi alanlarına odaklanıyor. Chery, bu alanlarda kendine küresel çapta teknolojik bir avantaj sağlıyor ve tüm ürün gamını akıllı teknoloji gelişimi ile yönlendiriyor. Bu kapsamda Chery, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO modellerinin üst donanımlarında yer alan akıllı üst düzey konfigürasyonlu versiyonları yakın zamanda kullanıcılarla buluşturmayı hedefliyor.

banner114
OTOMOBİL 08.02.2024, 21:20 Erkan YILMAZ
Chery, yeni nesil akıllı kokpit ile üst seviyede bir kullanıcı deneyimi sunuyor!

Teknolojik donanım ve akıllı teknolojileri birlikte sunan Chery, yeni nesil akıllı kokpit ile üst seviye bir kullanıcı deyimi sunmaya hazırlanıyor. Günümüzde yapay zekâ, nesnelerin interneti (IoT) ve bulut bilişimi gibi teknolojilerin uygulanmasıyla otomobiller, geleneksel ulaşım araçlarından mobil akıllı terminallere dönüştü. Otomobil zekasının önemli bir parçası olan akıllı kokpit, artan sayıda sürüş, eğlence ve yaşam tarzı işlevlerini kademeli olarak otomobillere entegre ediyor. Böylece akıllı kokpit, kullanıcıların otomobil satın alma kriteri açısından önemli bir unsur olurken otomobil markalarının farklılaşması ve rekabet etmesi açısından önemli bir alan haline geliyor.

Chery’nin geliştirdiği akıllı kokpit, geçirmiş olduğu evrim sonucu geleneksel otomobil kokpitinden ayrışıyor ve sahip olduğu özelliklerle akıllı, konforlu ve kullanıcı ihtiyaçlarını anlayıp karşılayabilen özellikleriyle öne çıkıyor. Akıllı kokpit sistemi, araç içi bilgi-eğlence sistemleri, akıllı iklimlendirme sistemleri, bağlantılı araç sistemleri ve algı etkileşim sistemleri gibi farklı elektronik cihazlardan oluşuyor. Sistem, farklı eğlence ve pratiklik işlevlerinin daha zengin bir çeşitliliğini sağlamak üzere akıllı teknolojiden yararlanıyor ve farklı alanlarda kullanıcının araç deneyimini geliştiriyor.

Akıllı kokpit ile sektördeki en kapsamlı hizmet odaklı yaklaşım!

Chery, “Tech Chery” bayrağı altında sunduğu yeniliklerle zekayı yeni bir teknolojik etiket olarak kullanıyor. Akıllı kokpite ve akıllı sürüş alanlarına odaklanan Chery, güçlü yazılım geliştirme becerileri ve üst seviye donanımla akıllı teknoloji alanında önemli bir avantaj elde ederek tüm ürün gamını akıllı teknoloji gelişimi ile yönlendiriyor. Chery, akıllı kokpiti otomobil yolculuğunda duygusal bir yol arkadaşı olarak görüyor. Akıllı kokpit, kullanıcılara kişiselleştirilebilir hizmetler sağlayan, üç bilgi işlem merkezi ve üç ana kontrol merkezinden oluşan endüstri lideri bir mimariye sahip. Donanım mimarisi 100’ün üzerinde kontrol merkezinin kurulumunu desteklerken, yazılım mimarisi sektördeki en kapsamlı hizmet odaklı yaklaşımı ortaya koyuyor. Chery, yüksek hızlı ve güvenli veri iletimi sağlayan gigabit seviyesinde Ethernet mimarisini kullanan ilk şirket. Mimari, 50’nin üzerinde ülkenin yönetmelikleriyle uyumlu olup 20’nin üzerinde dili ve sesli tanımayı da destekliyor. Chery'nin akıllı sürüş sistemi, tüm sürüş senaryolarını kapsayan kapsamlı bir çözüm. Güçlü yazılım ve donanım yetenekleri, tüm ürün yaşam döngüsü boyunca sürekli veri geri bildirimi ve kapalı döngü yinelemesi avantajlarını beraberinde getiriyor. Bu sistem kullanıcılara üst seviye akıllı işlevler ve kullanıcı deneyimleri sağlıyor.

Yeni akıllı konfigürasyon üst donanımlı versiyonlarla sunulacak!

Şu anda pazarda yoğun ilgi gören Chery'nin TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO modellerinin, daha üst donanımlı versiyonlarında akıllı konfigürasyon özelliği sunuluyor. Chery'nin akıllı kokpit alanındaki teknolojik atılımlarına dayanan bu modellerde akıllı eğlence kokpitleri yer alıyor ve yeni akıllı sürüş deneyimleri sunuyor. Yeni versiyonlar, 24,6 inç akıllı çift ekran, 64 renkli kademesiz değişken ambiyans aydınlatması ve 50W kablosuz hızlı şarj gibi özellikleriyle kullanıcılara daha da nitelikli bir deneyim sunuyor. Kullanıcılar, araç içi ortamı kolaylıkla kontrol edebiliyor, bilgi-eğlence sisteminin keyfini sürebiliyor, gerçek zamanlı bilgi alabiliyor ve akıllı kokpitin getirdiği konforu ve sürüş keyfini dolu dolu yaşayabiliyor. Chery TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO’nun üst donanımlı yeni akıllı kokpit konfigürasyonları yakın zamanda Türkiye pazarında da satışa sunulacak

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159