banner69

Schmitz Cargobull ve Berger Fahrzeugtechnik GmbH güçlerini birleştiriyor

banner113

Ocak/2024 – 2024 yılının başı itibariyle BERGERecotrail treylerleri Schmitz Cargobull’un satış ağı üzerinden siparişe açıldı. İlgili resmi makamlar, Eylül 2023'te şirketler arasında mutabakata varıldığı üzere Schmitz Cargobull’un Berger GMBH’in yüzde 49’luk hissesini satın aldığı yatırımını onayladı. Derhal geçerli olmak üzere, iki firma güçlerini birleştirerek hafif ağırlıklı BERGERecotrail treylerin Schmitz Cargobull'un Avrupa çapındaki satış ağında pazarlanmasıyla güçlerini birleştirecek.

banner114
OTOMOTİV 01.02.2024, 17:16 Taşıma Dünyası
Schmitz Cargobull ve Berger Fahrzeugtechnik GmbH güçlerini birleştiriyor

Schmitz Cargobull AG Satış Direktörü Boris Billich, sonraki adımları tartışırken şunları söyledi: "Berger ile olan işbirliğimiz sonucunda artık müşterilerimize daha da kapsamlı bir ürün portföyü sunabildiğimiz için mutluyuz. Müşteriler artık hafiflikte uzman BERGERecotrail araçlarını Schmitz Cargobull iletişim ortakları aracılığıyla satın alabilecekler. Taşımacılık firmaları, her iki üretim hattı dahilinde daha geniş bir araç yelpazesinden ve kapsamlı bir hizmet paketinden yararlanacaklar. Bu, müşterilerimiz için son derece avantajlı bir durum.”

Avusturya, Tirol merkezli Berger Fahrzeugtechnik GmbH Satış Genel Müdürü Roland Schneider şunları ekliyor: "Hafif ağırlıklardaki BERGERecotrail yarı römorklarımız özellikle yüksek taşıma kapasitesi arayan müşteriler tarafından talep ediliyor. Ancak hafif yarı römorkların nakliye firmaları için giderek daha önemli hale gelmesinin iki ana sebebi müşterilerin yüklerini optimize edebilmesi ve sürdürülebilirliği artırma talepleridir. Müşteriler artık muazzam katma değer sunan Schmitz Cargobull'un Avrupa çapındaki geniş satış ve servis ağını kullanabilir."

Berger Fahrzeugtechnik, BERGERecotrail araçlarıyla, hafif yapı konusunda kapsamlı tecrübe ve bilgiye sahip, birinci sınıf hafif araçlar konusunda tanınmış bir uzmandır. Artık iki şirket güçlerini pekiştirdiğine göre, Tirol'deki Radfeld fabrikasında üretilen BERGERecotrail hafif treylerler artık Schmitz Cargobull'un satış kanallarından da temin edilebilmektedir.

Müşteriler aynı zamanda Schmitz Cargobull Servis Partnerleri ağı sayesinde Avrupa çapında kapsamlı yedek parça tedariğine de erişebilecekler. Bir sonraki adımda Schmitz Cargobull'un tüm servis portföyünün Berger hafif araçlarını kapsayacak şekilde genişleyeceğini göreceğiz.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159