banner69

Akmis Süt 5 adet MAN TGX çekiciyi teslim aldı. 5 adet daha sipariş verdi

banner113

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. hızlı başladığı 2024 yılı teslimatlarına aralıksız devam ediyor. Mevcut MAN araçlarından duyduğu memnuniyetle filosunun tamamını MAN’a dönüştürme kararı alan Niğde merkezli Akmis Süt, bu kapsamda 5 adet TGX 18.520 4X2 BL_SA çekiciyi törenle teslim aldı. Türkiye’nin litre/kapasite bakımından ikinci büyük süt toplama merkezi olan ve lider markalara süt temini yapan firma, ayrıca Mayıs ayı için de 5 adet MAN TGX çekici siparişi daha verdi.

banner114
PİYASA 20.03.2024, 14:48 Erkan YILMAZ
Akmis Süt 5 adet MAN TGX çekiciyi teslim aldı. 5 adet daha sipariş verdi

Araç ve hizmet kalitesi ile işletmelerin güvenilir çözüm ortağı olan MAN, çekici teslimatlarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye’nin sektöründeki lider firmalarından Akmis Süt, tamamını MAN’a dönüştürme kararı aldığı araç filosunu 5 adet TGX 18.520 4X2 BL_SA çekiciyle güçlendirdi. Firma, filo dönüştürme hedefi doğrultusunda Mayıs ayı için de 5 adet TGX 18.520 4X2 BL_SA siparişi daha verdi. Firma, böylece yılın ilk yarısında 10 adet MAN çekici yatırımı yapmış oldu. Yeni MAN çekiciler Akmis Süt’ün Niğde’deki tesislerinde firma yetkililerine teslim edildi. Teslimat törenine Akmis Süt Genel Müdürü Lütfü Yılmaz ve MAN Kamyon Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Nurettin Aktemur katıldı.

“MAN TGX yakıt tasarrufu ve sürüş kalitesi ile tercih sebebimiz oldu”

Türkiye’nin lider markalarına süt temini yaptıklarını belirten Akmis Süt Genel Müdürü Lütfü Yılmaz, şunları söyledi: “Akmis Süt olarak, 20 yıldan beri sektöre kaliteli süt temini için çalışıyoruz. Toplamda 7 adet süt toplama merkezimiz ile Türkiye’nin litre/kapasite bakımından ikinci büyük süt toplama merkeziyiz. Hayvanlarımızdan temin ettiğimiz sütü, hızlı bir kalite kontrolünün ardından en taze şekilde yerine ulaşmasını sağlıyoruz. Temin ve dağıtım kapasitemizin tamamını kendi lojistik firmamız ile yapıyoruz. Bu yüzden de araç kalitesine özel önem veriyoruz. Geçen yılın ortalarında filomuza kattığımız 2 adet MAN TGX, diğer araçlarımıza kıyasla yüksek yakıt tasarrufu sağlamalarının yanında, ergonomileri ve sürüş kaliteleri ile de bizden ve şoför arkadaşlarımızdan tam not aldı. Ayrıca MAN’ın satış sonrası hizmetlerdeki kalitesi de bizlere büyük kolaylık sağladı. Bu yüzden de filomuzun tamamını MAN’a dönüştürme kararı aldık. Bu kapsamda, bugün teslim aldığımız 5 adet MAN TGX çekicinin ardından, ayrıca Mayıs ayı için de 5 adet daha sipariş verdik. Önümüzdeki süreçte de adım adım bu değişimi tamamlamayı hedefliyoruz.”

“Araçlarımız işletmelere ve kullanıcılara büyük avantajlar sunuyor”

MAN Kamyon Otobüs Ticaret A.Ş. Bölge Satış Yöneticisi Nurettin Aktemur ise, şunları kaydetti: “Arkasından 250 yılı aşkın köklü bir deneyim bulunan MAN araçları, geniş ürün yelpazesi ile her sektöre en ideal çözümleri sunuyor. Araçlarımız, uzun bakım aralıklarından yüksek yakıt tasarrufuna, üstün teknolojiden performansa kadar pek çok noktada hem işletmelere hem de kullanıcılarına büyük avantajlar sağlıyor. Tüm bunların yanında, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. olarak, müşterilerimize sunduğumuz kesintisiz satış sonrası hizmetimiz ile de operasyonlarına destek oluyoruz. Bu da bizi sektörde tercih sebebi yapıyor. Akmis Süt de araç ve hizmet kalitemizi deneyimleyen ve bundan duyduğu memnuniyetle filosunu MAN’a dönüştürme kararı alan çok değerli iş ortaklarımızdan bir tanesi. Yeni kararlarının ve MAN araçlarının kendilerine hayırlı olmasını diliyoruz.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159