Kärcher’in buz kazıma cihazıyla camlar tertemiz!

banner113

Kärcher şarjlı EDI 4 buz kazıyıcı, soğuk kış günlerinde arabanızın camından buzu parça parça kazımak gibi yorucu işlere ve camlar çizilecek mi endişesi yaşamanıza son veriyor. Üstelik koruyucu kapağının yanı sıra cihazın modern, kompakt tasarımı ve şarj bataryası sayesinde taşınması da saklanması da çok kolay.

banner114
BAKIM VE SERVİS 13.01.2021, 00:12 Erkan YILMAZ
Kärcher’in buz kazıma cihazıyla camlar tertemiz!

Kärcher şarjlı EDI 4 buz kazıyıcı ile buzu parça parça kazımak artık geçmişte kaldı. Artık EDI 4 buz kazıyıcı sayesinde arabanızın camından kalın, inatçı buz katmanlarını bile hızlı ve zahmetsizce çıkarmanız mümkün. Dönen diski ve altı adet sağlam plastik bıçağı sayesinde tek bir hareketle cama yapışmış buzları söküp atan kompakt buz kazıyıcı yuvarlak kenarları sayesinde herhangi bir çizik oluşmasını da engelliyor.

Arabanızın camları sadece 2 dakikada pırıl pırıl

Sadece 550 gr ağırlığında olan Kärcher şarjlı EDI 4 buz kazıyıcı, lityum iyon şarj edilebilir bataryası sayesinde kendi kendine deşarj olmadan her zaman kullanıma hazır. Cihaz sayesinde arabanızın tüm camlarını inatçı buzlardan temizlemek için en fazla 2 dakika ayırmanız yeterli olacak. Zamanla aşınan bıçaklarını ise yedek parça olarak ambalajında bulunan bıçaklarla pratik bir şekilde değiştirmeniz de mümkün.German Design Award 2020 kazananı olan Kärcher şarjlı EDI 4 buz kazıyıcıya, lansmana özel fiyatıyla sadece 399 TL’ye www.karcher.com.tr’den ulaşmak mümkün.

Kärcher 

1935 yılında Almanya’da Alfred Kärcher tarafından kurulan KÄRCHER, temizlik makine, ekipman ve aksesuarlarının yanı sıra temizlik kimyasalları ve deterjanları üreten bir sanayi devidir. Kullanıcılarına 67 ülkede, 110 şirketi, 12 bini aşkın çalışanı ile KÄRCHER, bugün tüm dünyada hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcılarına yenilikçi temizlik çözümleri sunmaktadır. Ürün geliştirmeden ambalajlamaya, üretim faktörlerinden çevreye kadar sürdürülebilir bir yönetim anlayışı benimseyen KÄRCHER, bu çerçevede tüm ürünlerinde enerji verimliliğine, daha az plastik veya alüminyum kullanımına önem vermektedir. Özellikle profesyonel segmentteki ürünleri daha az su ve elektrik tüketimi, daha az atık su üretimi, daha sessiz çalışma gibi özelliklere sahip KÄRCHER’in yüksek verimli, uygulamaya özel ve çevre dostu deterjanları ise biyolojik olarak parçalanarak atık su kirliliğini azaltmaktadır.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159