PETRONAS OtoAsistanım’la artık yedek parçacılara da kazandırıyor

banner113

Özel servislerin hizmet kalitesini artırmak amacıyla PETRONAS Türkiye tarafından 2 yıl önce kullanıma sunulan ve büyümesini sürdüren Dijital Araç Bakım Takip Platformu OtoAsistanım artık yedek parçacılara da kazandırıyor. Şirket, bu doğrultuda Eylül ayında başlattığı yeni kampanyasıyla yüzlerce PETRONAS ürününü hem özel servislere hem de yedek parçacılara hediye etmeye hazırlanıyor. 14 Kasım’a kadar sürecek kampanyada puan toplayan OtoAsistanım üyeleri, PETRONAS Promosyon Portalı’ndan puanlarını kullanarak dilediği ürünleri bedelsiz olarak seçebilecek.

banner114
BAKIM VE SERVİS 10.10.2022, 13:52 13.10.2022, 11:36 Erkan YILMAZ
PETRONAS OtoAsistanım’la artık yedek parçacılara da kazandırıyor

PETRONAS Madeni Yağlar, özel servislerin iş planı yapmasını ve takibini kolaylaştıran Dijital Araç Bakım Takip Platformu OtoAsistanım’ın özel servisler dışında artık yedek parçacılara da kazandıracağını açıkladı. Bu doğrultuda, 1 Eylül’de duyurulan ve 14 Kasım’a kadar sürecek olan yeni hediye kampanyası kapsamında hem özel servisler hem de yedek parçacılar, satın aldıkları PETRONAS ürünleri karşılığında topladıkları puanlarla yüzlerce PETRONAS ürünü arasından dilediklerine bedelsiz olarak sahip olabilecekler.

PETRONAS Bedelsiz Ürün Kampanyası’na katılmak için OtoAsistanım üyesi olmak yeterli. OtoAsistanım Üyesi Servisler ve Yedek Parçacılar, 1 Eylül-14 Kasım 2022 tarihleri arasında PETRONAS Bayileri’nden yaptığı alımlar karşılığında "Puan Kazanım Tablosu"nda yer alan ürün-puan değerlerine göre puan kazanacak. Toplanan puanlar OtoAsistanım Üye hesaplarına yüklenecek. OtoAsistanım Üyesi Servis ve Yedek Parçacılar, hesabına yüklenmiş puanlar ile PETRONAS Promosyon Portalı’na girerek, portalda yer alan ürünler arasından dilediğini seçebilecek. Seçilen ürünler, OtoAsistanım üyelerine hizmet veren PETRONAS Bayisi tarafından gönderilecek.

OtoAsistanım 2500’den fazla üye servis ve 200’den fazla yedek parçacı ile büyüyor

OtoAsistanım ailesi yedek parçacıların da katılımıyla büyüyor. Otomobil, Hafif Ticari Araç ve Ağır Vasıta kullanıcıları gibi araç sahiplerinin de ücretsiz olarak üye olabildiği platform, hem araç sahipleri, hem de servislere araç bakımlarıyla ilgili çok çeşitli konular özelinde hatırlatma mesajları gönderme özelliğiyle eşsiz bir hizmet sunuyor. Böylelikle OtoAsistanım, bir sonraki bakım, yağ değişimleri, aracın muayane tarihi, trafik ve kasko poliçelerini yenileme tarihleri ile ilgili yükümlülükleri hem servislere hem de araç sahiplerine SMS ve e-posta yoluyla hatırlatarak bu alanda üyelerine eşsiz bir hizmet sunuyor. Aynı zamanda servisler tarafından araca verilen hizmetlerin dijital ortamda oluşturulan bakım kartları ile kayıt altına alınması, hem servis, hem de üye araç sahibi açısından aracın bakım geçmişinin 7/24 ulaşılabilir olmasını sağlıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159