RS Servis, araç sahiplerine bazı hatırlatmalarda bulundu

banner113

Çoğunlukla gözden kaçan ve kasko poliçe klozunda yer alan mini onarım hizmeti sayesinde otomobilin kaporta ve iç aksamında ortaya çıkan küçük hasarların, kasko kapsamında ücretsiz olarak onarılabildiğinin altını çizen RS Servis Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Erkan Çalışkan, "Parça değişimi gerektirmeyen ve belirli ölçü limitleri içinde olan iç döşeme ve ön cam tamiri, lokal göçükler, tampon çizikleri gibi hasarları kasko poliçenizde mini onarım teminatı olduğu takdirde ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorsunuz. Bu işlemler ikinci elde otomobilinizin değerini arttıracaktır. Hasarınız mini onarım kapsamında olabilir, gerekli tespitler için RS Servis noktalarını ziyaret edebilirsiniz." dedi.

banner114
BAKIM VE SERVİS 03.09.2022, 16:24 03.09.2022, 16:27 Erkan YILMAZ
RS Servis, araç sahiplerine bazı hatırlatmalarda bulundu

Özellikle İstanbul gibi büyük metropollerde yoğun araç trafiği ve sık kullanımdan kaynaklı araçlarda ortaya çıkan küçük hasarlar, sürücülerin gözünde büyüdüğü gibi araç değer kaybı endişesi sebebiyle çoğunlukla göz ardı ediliyor. Trafikte yaşanan tampon ve kaporta aksamındaki çizilmeler, göçükler, cam çatlakları, döşemelerde oluşan sigara yanıkları, otomobilin genel görünümüne negatif etki ederken, artık birçok kasko poliçesinde ve bazı trafik sigortalarında mini onarım teminatı kapsamında ücretsiz olarak onarılabiliyor. Konuya dair görüşlerini paylaşan RS Servis Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Erkan Çalışkan "Mini onarım kapsamında bugün Türkiye'nin önde gelen birçok sigorta şirketiyle anlaşmalı olarak çalışıyoruz ve kurulduğumuz günden bu yana RS Servis olarak her yıl on binlerce otomobile mini onarım hizmeti veriyoruz. Ancak halen birçok sürücü sahip oldukları bu imkanın farkında değil." açıklamasını yaptı.

"Parça değişimi gerektirmeyen mini onarım işlemleri aracın değerini artırır"

Artık birçok kasko poliçesinde "Mini Onarım Teminatı" klozunun bulunduğunu ve kasko poliçelerine göz atmalarını tavsiye ederek sözlerine devam eden Çalışkan, "Belirli limitler içinde kalan, küçük çaplı tüm onarımlar mini onarım kapsamına girer ve parça değişimi de gerektirmediği için otomobilin ikinci el değeri düşmez, aksine kozmetik kusurlar ortadan kaldırıldığı için değeri artar. Her gün trafikte birçok küçük kusuru olan yüzlerce araç görüyoruz. Sürücüler de artık genellikle kaporta hasarlarında boyasız onarımı tercih ediyor. Poliçenizde bu teminat varsa ücretsiz şekilde faydalanabiliyorsunuz. Artık bazı ferdi kaza sigortası ve trafik sigortası ürünlerinde de bu teminat olabiliyor. Aracınız için sigorta yaptırırken özellikle İstanbul gibi büyük bir şehirde yaşıyorsanız ve teminatlar içinde yoksa ekletmenizi de ayrıca tavsiye ediyoruz. Hasarınız mini onarım kapsamında olabilir, gerekli tespit için RS Servis noktalarına ücretsiz şekilde başvurabilir, ziyaret edebilirsiniz." dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159