UCR Otomotiv Scania’nın yetkili satıcısı ve servisi oldu

banner113

Doğuş Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye faaliyetlerini sürdüren Scania, Türkiye genelinde hizmet verdiği yetkili satıcı ve servis ağını genişletiyor.

banner114
BAKIM VE SERVİS 26.04.2023, 13:11 Erkan YILMAZ
UCR Otomotiv Scania’nın yetkili satıcısı ve servisi oldu

İstanbul Avrupa yakasında Hadımköy’de açılışı gerçekleşen UCR Otomotiv, ağır ticari araç pazarının en çok tercih edilen çekici markaları arasında yer alan Scania’nın Türkiye genelindeki 16. Yetkili satıcısı ve servisi olarak faaliyetlerine başladı. Mehmet Ali Uçar, Ertuğrul Emre Uçar ve Sinan Uçar’ın kurucusu olduğu, Nisan ayı itibarıyla faaliyetlerine başlayan UCR Otomotiv, 17 bin metrekare açık, 4 bin 500 metrekare kapalı alanda konularında uzman 65 kişilik kadrosu ile hizmet veriyor. UCR Otomotiv, günlük aynı anda 45 araca servis hizmeti verme kapasitesine sahip.

“Hedefimiz müşterilerimize en yakın noktadan hizmet vermek”

Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü Tolga Senyücel, Scania markası olarak satış ve satış sonrası servis hizmetlerinde müşterilerine en iyi hizmeti en yakın noktadan sunma hedefi ile yapılanma çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirterek UCR Otomotiv’in de Scania markasına önemli katkılar sağlayacağına inandığını söyledi. Nisan ayının ilk haftası Türkiye’de bulunan Scania CEO’su Christian Levin ile Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Stefano Fedel, Doğuş Otomotiv CEO’su Ali Bilaloğlu ve Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü Tolga Senyücel de UCR Otomotiv’i ziyaret ederek tesis hakkında bilgiler alırken, Scania standartlarına ulaşan tesis ve kadroları ile markaya sağlayacakları katkılar için başarı dileğinde bulundular.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159