banner69

ARKPRES, ERKPORT ve GÜRSÖZLER OTOMOTİV Busworld Türkiye Fuarı’nda yerini aldı

banner113

Güvenlik teknolojilerine yönelik üretim yapan Arkpres, araç lojistiği operasyonları yürüten Erkport ve otobüs iç ve dış tasarım üretimi yapan Gürsözler Otomotiv 29-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan yerlerini aldılar.

banner114
BUSWORLD TÜRKİYE İSTANBUL 2024 13.03.2024, 17:28 13.03.2024, 17:48 Erkan YILMAZ
ARKPRES, ERKPORT ve GÜRSÖZLER OTOMOTİV Busworld Türkiye Fuarı’nda yerini aldı

ARKPRES güvenlik teknolojileri ve hayat kurtarma potansiyeline sahip yenilikler geliştiriyor.

ARKPRES, 1968 yılında kurulmuş olup 1973 yılında Statik Kemer üretimine başladı. Kısa bir süre içinde, ulusal otomotiv endüstrisinin dev isimleri, çok popüler araç serileri için ARKPRES ürünlerini tercih etti.ARKPRES, güncel bir üretim tesisi, donanımlı uzman kadrosu ve büyük bir bilgi birikimi üzerine inşa edildi. Özel siparişlerdeki kusursuz hassasiyetiyle bilinen ARKPRES, referans olarak büyük endüstri şirketlerine hizmet veriyor. ARKPRES ürünleri orijinal otomotiv yedek parçası olarak yerli piyasaya da sunuluyor.

Araç Lojistiği Operasyonlarının en önemli markaları arasında yer alan Erkport, Busworld Türkiye 2024'te yerini aldı

2013 yılında kurulan ERKPORT, liman içi operasyonlar, nakliye ve depolama alanında deneyim kazanmış bir stevedore firması olarak, 2023 yılı itibari ile araç lojistiği operasyonunun da öncü firmaları arasında yerini almış bulunuyor. Yüksek taşıma kapasitesi ve artan gemi sayısı ile Avrupa, Kuzey Amerika, Kuzey Afrika ve Orta Doğu bölgesinde 8 düzenli hatta anlık 16 bin yüzer kapasitesi ile araç taşımacılığı yapmakta ve aylık ortalama 65 bin aracın pazara girişinde etkili bir role sahip.İstanbul Haydarpaşa Limanı ve diğer Türkiye limanlarına yapılan taşımalarda, araçların teslimat öncesi son kontrollerini ve alıcılar için PDI (Pre-Delivery Inspection) hizmetini de kendi bünyesinde oluşturduğu deneyimli kadro ile sağlayabilen ERKPORT, liman içinde bulunan PDI merkezi ile günde 500 aracı teslime hazır hale getiriyor.Kendi bünyesine ait gemileri sayesinde iç nakliye sorunları hafifletirken, Türkiye içinde dağıtımı hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştiriliyor. Müşteri odaklı hizmet ağımız gereği, talep doğrultusunda gemi kontratları ile sektör liderlerine esnek hat servisini kolaylıkla sunabilen ERKPORT hızlı ve organize çalışmalarıyla müşteri memnuniyetini sağlayarak, pazarın öncülerinden biri haline geldi. Düzenli olarak filoyu geliştirmeye ve büyütme yönelik çalışmaları, müşteri taleplerine uygun esnek gemi programları ve anında yanıt verebilen bir yapı kurmuş olan ERKPROT, düşük maliyetle ve yüksek hızla araç taşımacılığını başarıyla gerçekleştirerek, sektörde en iyi ve yenilikçi firmalardan biri olma hedefine odaklandı.

Otobüs sektöründeki 20 yıllık tecrübesi ve özel çözümleriyle Gürsözler Otomotiv, Busworld Türkiye 2024'te!

20 yılı aşkın tecrübesiyle 5.000 m2 kapalı alanda faaliyet gösteren Gürsözler Design, yurtdışında StyleBus markası adı altında tüm ulaşım otobüslerinin iç ve dış tasarım faaliyetlerini yürütüyor.Tasarım ve yaratıcılığın verdiği ilhamla özel çözümler üretiyor ve müşterilerimize özel tasarımlar sunuyoruz. Dayanıklılık, kalite ve konforu birleştiriyoruz.Ürettilen tüm araçlar ISO 9001 ve Avrupa tip onay belgelerine sahip.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159