banner69

Busworld Türkiye Fuarı’nda yerini alanların sayısı artmaya devam ediyor

banner113

29-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan Busworld Türkiye Fuarı’na katılımcı firma sayısı artmaya devam ediyor.

banner114
BUSWORLD TÜRKİYE İSTANBUL 2024 08.01.2024, 14:31 08.01.2024, 16:22 Erkan YILMAZ
Busworld Türkiye Fuarı’nda yerini alanların sayısı artmaya devam ediyor

Fuarda yerini alan firmalar arasına  ZFMakersan, Altaş Aliminyum, Kormas Elektrik Motorları, Sar Teknik, Bur-Can Otomotiv, M.Ş.R Otomotiv, JVS'de katıldı.

ZF

Binek araçlar, ticari araçlar ve endüstriyel teknolojiler için sistem tedarik eden ve yeni nesil mobiliteyi mümkün kılan, küresel teknoloji şirketi ZF, Busworld Türkiye 2024 Fuarı'nda en yeni ürünlerini sergileyecek. Bu, ZF'nin yenilikçi elektrifikasyon sistemleri ve akıllı bağlantı çözümleriyle, geleceğe yönelik otobüs ve otobüs filolarının yanı sıra araç üreticilerini de kapsayan birçok yeni teknoloji anlamına geliyor. Giderek daha otonom, bağlantılı ve elektrikli bir geleceğe doğru ilerleyen otomotiv endüstrisi için, ZF, ticari araçların ve filoların daha güvenli ve sürdürülebilir bir şekilde çalışmasına yardımcı olan gelişmiş kontrol sistemleri ve bileşenler konusunda yenilikler yapmakta, entegrasyonunu ve tedariğini sağlamaktadır. Böylece araçların görmesini, düşünmesini ve uygulamasını mümkün hale getiriyor.

Araç Hareket Kontrolü, Entegre Güvenlik, Otonom Sürüş ve Elektrikli Mobilite şeklindeki dört ana teknoloji alanında çalışan ZF, araç üreticileri ve yeni gelişmekte olan taşıma ve mobilite servis sağlayıcıları için entegre çözümlerinin yanı sıra birçok araç tipini de elektriklendirmektedir. Firma, sunduğu ürünler ile emisyonların düşürülmesine, çevrenin korunmasına ve de güvenli mobilitenin iyileştirilmesine katkı sağlıyor. Dünya çapında yaklaşık 165.000 çalışanı bulunan ZF'nin, 32 ülkede 168 üretim lokasyonu bulunuyor. Firma 2022 mali yılında 43,8 milyar Euro satış açıkladı. ZF, Hol 1, D02 numaralı standında ziyaret edebilir.

MAKERSAN

Makersan, 1978 yılında otomotiv sektörüne yönelik kilit, menteşe gibi metal mekanizmalar üretmek amacıyla kuruldu. Otobüs kapı kolları ve kilit çeşitlerinde yenilikçi ürünler sunarak özellikle otobüs kapı ve bagaj kilit sistemleri alanında dünya markası haline gelmiştir. Tüm Kilitlere Tek Anahtar Çözüm sunan Otobüs Giriş Sistemi için ihtiyaç duyulan tüm bagaj elçekleri ve kapı kilitlerini içeren entegre çözümler sunan Makersan, MAN, Mercedes, Evobus, Iveco, Isuzu, Temsa, Otokar gibi otobüs OEM firmalarının yerel ve küresel çapta doğrudan tedarikçisidir. , Karsan, BMC, Volvo, Irizar vb.

2005 yılına ikinci nesil Makersan'ın katılımıyla başlayarak, yeni geliştirmeler sonucunda kendi Mekatronik ürünlerini üretmeye başladı. Elektronik Gaz Pedalları, Uzaktan Kumanda Üniteleri, Aktüatörler, Tuş Takımları, Basınç ve Sıcaklık Sensörleri, Kapasitif Dokunmatik Butonlar, Eğim ve İvme Sensörleri, I/O Modülleri Otobüs Ürün Yelpazesine Göstergeler ve Göstergeler Eklendi.

ALTAŞ ALİMİNYUM

1990 yılında kurulan Altaş Alüminyum, alüminyum ekstrüzyon sektöründe öncü bir konumda bulunuyor. Yüksek kaliteli ürünlerimiz ve çeşitli endüstrilere sağladığımız katma değerle tanınıyoruz. Sahip olduğumuz Türk ve İrlanda etkisiyle şekillenen özgün sahiplik yapımız, otomotiv endüstrisi gibi alanlara hizmet etmemizi sağlayan IATF 16949:2016 ve ISO9001:2015 gibi belgelendirmelerle destekleniyor. Altaş Aliminyum, özel alüminyum profilleri, ekstrüzyon, işleme, yüzey işlemi ve özel ambalajlama gibi alanlarda uzmanlıkla üretiyor. Şirket, bu sayede sektördeki en yüksek standartları koruyor ve müşterilerimize en iyi ürünleri sunmayı hedefliyor.

KORMAS ELEKTRİK MOTORLARI

Kormas Elektrik Motorları A.Ş. 1996 yılında İstanbul'da kuruldu. Ürün yelpazemizi genişleten şirket, büyüyen pazarın talebine cevap verebilmek için 1000m2'lik yeni fabrikamıza taşındı. İki yıl sonra sektörün ihtiyaçlarını tam kapasite ile karşılayabilmek için günümüz koşullarına uygun, merkezi bir lokasyonda teknolojik altyapı tesisi kuran Kormas Elektrik, 2005 yılında 6000m2'lik fabrikamıza taşındı. Üretim ve iş gücü potansiyele değer katmak amacıyla 2014 yılında TOSB Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 23.000m2'lik yeni fabrikamıza taşındı. Kapalı alan tesisisinde kalıphane, Ar-Ge ve elektronik üretim doğrultusunda tam entegre bir tesis oluşturuldu. Şirket, Ar-Ge merkezinin kurulmasıyla birlikte çevreye ve doğaya daha fazla değer veren, sektördeki gelişmelerin merkez noktası olmayı hedefliyor. Kormas Elektrik Motorları, bugün altı kıtada ihracat gerçekleştiriyor.

SAR TEKNİK

Kurulduğu 1999 yılından itibaren SAR Teknik Ltd. Şti. otomotiv yan sanayi alanında faaliyet gösteriyor. SAR Teknik, her tür toplu taşıma araçları için (belediye otobüsleri, şehirlerarası yolcu otobüsleri, minibüs, midibüs vs.) sepetlik ve hava kanalı sistemleri, servis setleri, iç aydınlatma donatımları, tavan kaplamaları, kolçak vb. ürünlerin tasarımını ve üretimini kendi bünyesinde gerçekleştiriyor. SAR Teknik, özgün ürün geliştirmenin yanı sıra müşteri talepleri doğrultusunda tasarım ve üretim yapıyor. Toplam kalite yönetimi anlayışıyla otomotiv yan sanayiye özel plastik enjeksiyon kalıpları ve parçaları üretiminde yıllar içerisinde kendini ispatladı. SAR TEKNİK, toplu taşıma araçları için üstün kalitede, kolay uygulanabilir ve aynı zamanda rekabetçi fiyatlara sahip yenilikçi ürünler sunmayı ilke edindi.

BUR-CAN OTOMOTİV

Bur-Can Otomotiv, 35 yıldır ticari araç sektöründe hizmet veren bir yapının parçası olarak, yaklaşık 20 yıldır sektörde personel, turizm, şehir içi dolmuş, öğrenci ve engelli taşıma özelliklerine sahip minibüs ve midibüsleri üretmekte olan bir şirket. Bur-Can otomotiv tamamı kapalı 12.000 m2 alan üzerinde üretimine devam etmekte olup, Sektörün öncü kuruluşu olmak amacıyla, devamlı yeniliklerin peşinde koşan şirket, 31 kişilik kapasiteye kadar otobüs imalatına da başladı.

M.Ş.R OTOMOTİV

M.Ş.R. Otomotiv müşterilerinin beklentilerinin üzerinde kaliteli, özgün ürün üretmek ve tedarik etmek amacıyla 2005 yılında, bursa'da kuruldu. M.Ş.R. Otomotiv olarak, kurulduğu günden beri, kendi bünyesinde kurduğu arge ekibi ile özgün tasarımlar hazırlayarak, her türlü toplu taşıma aracı için ihtiyaç duyulan abs iç trim kaplama, sepetlik ve hava kanalı üretiminde hizmet vererek, her zaman değerli iş ortaklarına en iyi hizmeti vermeyi hedefledi. Vakumlu plastik aksan, sepetlik ve hava kanalı üretimi yanında, her türlü araca göre cam, iç aydınlatmalar, krom aksesurlar, perde, servis setleri, koltuk, otomatik kapı sistemi, kayar basamak gibi ürünlerin de tedariğini sağlayarak, müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak ilk hedef oldu. Şirket, şu anda 50'den fazla ülkeye ihracat yaparak, pazardaki payını her geçen gün büyütmeyi hedefledi.

JVS

Otobüsler için genel artikülasyon sistemi çözümünün küresel tasarımcısı, üreticisi ve satıcısı olan JVS, hidrolik kontrol, elektronik kontrol ve elektro-hidrolik çift oransal kontrol entegrasyonu ile otobüsler için olgun bakım gerektirmeyen yüksek güvenilirlik ve yüksek yük artikülasyon sistemine sahip. Ürünler dünya çapında iyi biliniyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159