banner69

Doracam, Mutcan, Polaris, Ballard. Stilla ve Paye Plast Busworld Türkiye Fuarı’nda

banner113

Busworld Türkiye Fuarı 29-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek

banner114
Doracam, Mutcan, Polaris, Ballard. Stilla ve Paye Plast Busworld Türkiye Fuarı’nda

Doracam, Mutcan, Polaris, BallardStilla ve Paye Plast Busworld Türkiye Fuarı katılımcıları arasında yerlerini aldılar.

Doracam Busworld Türkiye 2024’te

Dora Otomotiv Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş. 1983 yılında yüzde 100 yerli sermaye ile Ankara'da kuruldu. DORACAM, 70.000 m2 kapalı alana sahip modern ve çevre dostu tesislerinde her marka ve cins araç için oto camı üretiyor. OEM olarak anılan "Orjinal Parça Üreticisi" olan Doracam, GLASS-EX ve DORAGLASS markalı ürünlerini 50'den fazla ülkeye ihraç etdiyor. Toplam 350 çalışanı, 7 Bölge Müdürlüğü ve 220 bayisi bulunuyor.

Mutcan, Busworld Türkiye 2024'te

Mutcan 30 yıldır sektörde yer alan bir grup şirketi. Mutcan Sheet markası birlikte profesyonellik alanı olan ekstrüzyon hatlarında çok çeşitli ABS levha üretimi yapıyor. Sahip olduğu 7 farklı desen kalıbı ve plastik bilgisi sektörlerine göre özelleştirdiği ürünleri, dünya pazarına sunuyor. Mutcan, Bursa'daki üretim tesisinde 300 ton aylık kapasite ile ana sanayiye aktif üretim yapmaya deval ediyor.

Polaris Elektronik, bu yıl da Busworld Türkiye'de

Polaris Elektronik, 1993 yılından bu yana faaliyet gösteren üretici bir firma. Toplu taşıma için yolcu bilgilendirme panelleri, dış ve iç kullanım alanlarına yönelik büyük tip bilgi panoları, kayan yazı göstergeleri ve andon panolar firmanın ana ürünleri. Ürünlerin kalitesi ve çeşitliliği, pazardaki konumunu güçlendiren uzun yıllara dayanan endüstriyel deneyimini yansıtıyor. Polaris Elektronik, 23 yıl önce farklı otobüs üreticilerinin araçları üzerinde çalışan yolcu bilgilendirme sistemlerinin üretimine başladı. Polaris ürünlerinin kalitesi, evrensel standartlara uygunluğu ve bu protokollere uygun haberleşme altyapısı, modüler yapısı ve diğer teknik yetenekleri Polaris'in başarısını daha da öne çıkarmış, gerek yerel gerekse uluslararası pazarlarda bu sektörde adından söz ettiren bir firma haline getirdi. Her iki pazarda da başarısının önemli bir parçası olarak ürünler sürekli geliştirilmekte, pazarın artan gereksinimlerine uyarlanıyor.

Ballard, Busworld Türkiye 2024'te

Ballard Güç Sistemleri, küresel müşterilerine gerçek çözümler sunmak için 40 yılı aşkın bir süredir oluşturduğu önemli yakıt hücresi uzmanlığını kullanarak sürdürülebilir bir gezegen için yakıt hücresi gücü sağlıyor. Bugün Ballard'ın dünya çapında 70'ten fazla şehirde faaliyet gösteren 1.600'den fazla otobüsü var - 2024'te piyasaya sürülecek birkaç yeni filo ile - bu da Ballard'ı 150 milyon kilometreden fazla kanıtlanmış deneyime sahip en büyük yakıt hücresi tedarikçisi yapıyor.

Hidrojenle çalışan yakıt hücreli elektrikli otobüsler, kanıtlanmış menzil, tam rota esnekliği, kısa yakıt ikmali süresi ve benzer depo alanı kullanımı ile dizel filolardaki araçların bire bir değiştirilmesini sağlayan tek sıfır emisyon teknolojisidir. Hidrojen yakıt hücreleri, emisyonları azaltmak ve ödün vermeden daha temiz bir gelecek yaratmak için de en uygun çözüm. Ballard'ı 29-31 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek Busworld Türkiye 2024 fuarında Salon 3, Stand E15'te bulabilirsiniz.

Stilla bu sene Busworld Türkiye'de

Stilla Seat Taşıt Koltukları Osman Yılmaz, Ali Karagöz ortaklığında 2010 yılında kuruldu. Taşıt koltuklarının AMG'si olarak birçok başarılı ürüne imza attı. Minibüs, otobüs gibi toplu taşıma araçlarına yaptığımız konforlu, uygun fiyatlı koltuklarımız, kılıflarımız ve kaplamalarımız gibi; VIP araçların her birine farklı, kişisel koltuk ve iç dizayn yapıyor.

Paye Plast, Busworld Türkiye 2024'te!

Paye Plast A.Ş. thermoforming üretim yönteminde üretim yapıyor. 2 adet extrüzyon levha üretim hattını bünyesinde sahip olan firma mühendislik plastiklerinde uzmanlaşarak 14500 m2 çalışma alanında faaliyetlerini sürdürüyor. Ticari araç iç ve dış plastik parçaları üretmekte olan Paye Plast A.Ş. sürücü bölgeleri ve Dashboard kapsamlarında hizmetlerini katmadeğer sağlayarak devam ettiriyor. Otomotiv , Savunma Sanayi , Raylı sistemler, havacılık gibi sektörlere hizmet veren firmamız 1994 yılından günümüze kadar kapasitesini arttırarak gelişimine devam ediyor.

Fuarda yerini alan firmalar arasına daha önce Otokar, Anadolu Isuzu, Karsan, Habaş, ZF, Allison, MakersanAltaş Aliminyum, Kormas Elektrik Motorları, Sar Teknik, Bur-Can Otomotiv, MŞR Otomotiv, Jvs, Yüksel Dizayn Otomotiv, VKM Plastik oldu..

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159