AŞTİ’de ücretsiz wi-fi ve ücretsiz şarj cihazları hizmete girdi

banner113

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Şehirler Arası Terminal İşletmesi (AŞTİ) vatandaşların ve esnafın hayatını kolaylaştıran hizmetlerini sürdürüyor. BUGSAŞ A.Ş., yolcuların internet erişimini kolaylaştırmak için AŞTİ’de “ücretsiz wi-fi” hizmetini devreye soktu. Gelen ve giden yolcu katında bulunan danışma ofislerine “ücretsiz şarj cihazları” da yerleştirilirken, AŞTİ içinde kurulan 50 adet priz ile de vatandaşlar kendi şarj cihazlarını kullanarak internete erişim sağlayabilecek.

banner114
ŞEHİRLERARASI 27.12.2021, 17:58 Erkan YILMAZ
AŞTİ’de ücretsiz wi-fi ve ücretsiz şarj cihazları hizmete girdi

Büyükşehir Belediyesi, Ankara Şehirler Arası Terminal İşletmesi’ni (AŞTİ) daha modern ve konforlu hale dönüştürmek için başlatılan yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.Bir yandan çağdaş görünüme kazandırılacak olan AŞTİ’de vatandaşların ve esnafın yararlanması için ‘ücretsiz wi-fi’ hizmeti hayata geçirildi. BUGSAŞ A.Ş., yolcuların internet erişimini kolaylaştırmak için AŞTİ içinde 28 Access Point ile 200 Mbps internet hızına sahip ücretsiz wi-fi hizmetini başlattı.

Büyükşehir Belediyesi gelen ve giden yolcu katında bulunan danışma ofislerine “Ücretsiz Şarj Cihazları” yerleştirirken, yolcuların ücret ödemeden güvenli bir ortamda telefonlarını şarj edebilmesini sağladı. Vatandaşlar ayrıca AŞTİ’ye yerleştirilen 50 adet prizi kullanarak kendi cihazlarıyla da internet erişimi sağlayabilecek. BUGSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç, sanatsal aktivitelerin arttığı AŞTİ’de yeni uygulanmaya başlayan internet hizmeti ile ilgili şu bilgileri verdi:

“Ankara’da interneti temel insan hakkı olarak gören bir Büyükşehir Belediye Başkanı var. Mansur Yavaş belediyeciliği 918 köye ücretsiz internet götürdü. 35 kent meydanında da ücretsiz internet hizmeti sunuyoruz. AŞTİ’de de artık 28 Access Point ile 200 Mbps hıza sahip internet hizmetini yolcularımıza, esnafımıza ücretsiz olarak sunuyoruz. Aynı zamanda şarj ihtiyacı nedeniyle gelen ve giden yolcu katlarımızdaki danışma birimlerimize ücretsiz şarj istasyonları kurduk. Vatandaşlarımız telefonlarını bu noktalarda ücretsiz olarak şarj edebilir. Vatandaşlarımız kendi şarj cihazları ile telefon ve dizüstü bilgisayarlarını şarj edebilmek için yine gelen ve giden yolcu katına takılan 50 adet prizi de kullanabilecekler. AŞTİ’de ayrıca sanatsal ve kültürel etkinlikleri de vatandaşlarımızla buluşturmaya devam ediyoruz.”

AŞTİ’de ücretsiz şarj ve internet hizmetinden yararlanan vatandaşlar memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdi:

-Yakup İnan: “Sabah Ankara’ya geldim. İki telefonumun da şarjı bitmişti. Çevrede bu soğukta telefonumu şarj edebilecek bir yer bulamadım. Daha sonra bu hizmeti gördüm. Gerçekten çok güzel, teşekkür ederim.”

-Suat Sağlam: “Uygulama çok güzel. Yolda telefonumuzun şarjı bitebiliyor. Bu hizmetin olması çok güzel.”

-Tugay Coşkun: “Günümüz şartlarına göre vatandaşların düşünüldüğü bir uygulama olmuş. Uygulamayı yapanların eline koluna sağlık.”

-Mert Can Halis: “Gayet iyi bir hizmet olduğunu düşünüyorum. Gelen ve giden yolcular için bir sürü aksilik olabiliyor. Sosyal medya da günümüzün bir parçası. O yüzden ücretsiz şarj ve internet uygulaması çok güzel olmuş.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159