banner69

Bayraktarlar Merkon’dan Kontur Turizm’e Tourismo

banner113

Konya merkezli Kontur Turizm bu yıl filosuna 3. Tourismo aracını kattı. Aracın satışını Mercedes-Benz Türk bayii Bayraktarlar Merkon gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 28.12.2021, 10:56 28.12.2021, 12:21 Erkan YILMAZ
Bayraktarlar Merkon’dan Kontur Turizm’e Tourismo

Şehirlerarası otobüs firmaları yeni yatırımlarla 2022’ye yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. Konya merkezli Kontur Turizm’de bu yıl filosuna 3. Tourismo aracını kattı. Araç Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde Kontur Turizm şirket yetkilisi Murat Doğan ve kaptan Mehmet Solakgil’e teslim edildi.

3 adet Tourismo yatırımı yaptı

2021 yılında yaşanan zorlu şartlara rağmen 3 adet Tourismo yatırımı gerçekleştirdiklerini belirten Kontur Turizm şirket yetkilisi Murat Doğan, “2022 yılına yönelik beklentilerimiz yüksek. Yaşanan ekonomik koşullar çerçevesinde otobüsle ulaşımın daha çok tercih edileceğine ve seyahat sıklığının artacağına inanıyoruz. Bu inançla yeni yatırımlar yapıyoruz. Bu noktada tercihimiz de Mercedes-Benz otobüsler oluyor. Filomuzun tamamı da Mercedes marka. 41 yeniliğe sahip bu otobüslerle yolcularımıza konforlu ve güvenli seyahatler sunma çabası içinde olacağız. Yeni yılın tüm sektörümüze hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Filonun tamamı Mercedes-Benz

Teslimatla ilgili açıklamalarda bulunan Bayraktarlar Merkon Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş,“Kontur Turizm hizmet anlayışı fark yaratmayı her zaman ilke edinmiş bir firma. Filosunun tamamı da Mercedes-Benz araçlardan oluşuyor. Bu yıl Kontur Turizm’e 3 adet Tourismo teslimatı gerçekleştirdik. Kontur Turizm’e yeni araçların hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. 2022 yılında da işbirliğimiz devam edecek. Tüm sektör mensuplarımızın da yeni yılını da bu vesileyle kutluyor ve bol kazançlar diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159