banner69

Bayraktarlar Merkon’dan Niğde İnan Turizm’e Travego 16

banner113

Mercedes-Benz Türk bayii Bayraktarlar Merkon Niğde İnan Turizm bünyesinde hizmet veren bireysel otobüsçü Zafer Özer’e yeni Travego 16 teslimatı gerçekleştirdi. Zafer Özer bu yıl için toplam yatırımı 50 milyon TL’yi bulacak 10 adet Mercedes otobüs yatırımı yapma kararı aldıklarını söyledi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 08.03.2022, 13:49 08.03.2022, 14:13 Erkan YILMAZ
Bayraktarlar Merkon’dan Niğde İnan Turizm’e Travego 16

Bayraktarlar Merkon, 2022’nin ilk teslimatını Niğde İnan Turizm’e gerçekleştirdi. Elektrikli katlanır ayna ve yana yatma özelliklerine sahip yeni Travego Niğde İnan Turizm bünyesinde hizmet veren bireysel otobüsçü Zafer Özer, oğlu Can Özer’e teslim edildi. Teslimatta Yeminli Mali Müşavir Kemal Korkmaz’da hazır bulundu. Araç yatırımına yönelik Zafer Özer ve Bayraktarlar Merkon Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş, Taşıma Dünyası’na açıklamalarda bulundu.

50 milyon TL’yi bulan 10 otobüs yatırımı

12 yıldır şehirlerarası otobüsle taşımacılık alanında faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Bu aldığımız araçla İnan Turizm filosunda çalışan araç sayımız 2 oldu. Önümüzdeki günlerde 2 araç daha teslim alacağız. Bu araçlar da Kamil Koç filosunda hizmet verecek. Bu yıl için 50 milyon TL’yi bulacak 10 adetlik bir Mercedes otobüs yatırımımız olacak” dedi.

1996 yılından beri lojistik işindeyiz

Yolcu taşımacılığı alanı dışında akaryakıt ve lojistik alanında faaliyet gösterdiklerini belirten Zafer Özer, “Nakliye tarafı babamızdan kalan bir iş. 1996 yılından beri Niğde merkezli olarak Zafer Can Lojistik olarak bu alanda faaliyet gösteriyoruz. Lojistik tarafında da tamamı Mercedes marka olan 14 çekicimiz bulunuyor” dedi.

Yatırım tercihimizde birinci önceliğimiz Mercedes

Araç yatırımında birinci önceliklerinin her zaman Mercedes-Benz markasından yana olduğunu belirten Zafer Özer, “Mercedes araçlar hem teknolojik açıdan hem de konfor açısından en üst düzeyde araçlar. Yakıt tüketimi açısından işletme sürecinde bizleri memnun ediyor. Ayrıca yedek parça ve servis hizmetini Türkiye’nin her yerinde bulabilmek mümkün. Bu nedenle tercihimizde kamyon tarafında da otobüs tarafında da tercihimiz Mercedes-Benz markası oluyor. Bu yatırımda finansman imkanı da sunuldu” diye konuştu.

Sektörde yaşanan sıkıntıların daha çok kendi içindeki rekabetten kaynaklandığını belirten Zafer Özer, “İyi planlama yapmak, sefer doluluklarını artırmak bizim elimizde. Yolcu var yoksa. Düzgün bir sistemle çalışılmadığı zaman sıkıntı olur. Para kazanamadığınız bir seferi yapmayıp arabayı parka çekeceksiniz. Biz günde 14 sefer yaparken şu an bunu 8’e düşürdük. Aynı saatte yola giden boş 10 otobüs içinde olmak bir şey kazandırmıyor. Maliyetleri iyi yönetmek gerekiyor. Yaşanan sıkıntılar sadece ülkemize has değil, bütün dünyada yaşanıyor.Niğde 280 lira, Mersin bilet fiyatı 300 TL şu anda. Bunun daha üstüne çıkamazsınız. Bu fiyatlar yeterli” dedi.

10 otobüsü de Merkon’dan almayı planlıyoruz

Bayraktarlar Merkon ile olan işbirliğinden çok memnun olduğunu belirten Zafer Özer, “2021 Ağustos ayında yine Merkon’dan Travego alımımız oldu. Hem o dönemde hem de bu süreçte bizlerle yakından ilgilendiler. Her zaman yardımcı oldular. Bu yıl ki hedefimiz olan 10 otobüsü de Merkon’dan almayı planlıyoruz. Kendilerine verdikleri destekler içinde teşekkür ederiz” dedi.

İşbirliğimiz sürecek

Merkon Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş’da, yılın ilk teslimatını Niğde İnan Turizm’e yaptıklarını belirterek, “Teslim ettiğimiz yeni Travego araçlarda elektrikli katlanabilir aynalar ve yana yatma özellikleri bulunuyor. Bunlar 2022 model araçlarda var. Sektör mensupları yaşanan tüm zorluklar içerisinde yenilenmeye ve müşterisine en iyi hizmeti vermeye çabalıyor. Sayın Zafer Özer’de bu anlayışa sahip. 2021 yılında yine Ağustos ayında kendisine Travego araç teslim etmiştik. Bu yıl ise 10 adetlik bir yatırım hedefi var. Biz bu süreçte elimizden gelen desteği vereceğiz. Zaten hem nakliye alanında hemde otobüs tarafında yeni yatırımlarında Mercedes-Benz markasını tercih ediyorlar. Bunun içinde kendilerine çok teşekkür ediyor ve yeni Travego 16 aracımızın hayırlı,uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159