banner69

Bayraktarlar Merkon’dan yılın son teslimatı Özkaymak Turizm’e

banner113

Bayraktarlar Merkon Özkaymak Turizm bünyesinde hizmet veren bireysel otobüsçü aile Yaman Kardeşler’e Travego teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 28.12.2021, 15:42 28.12.2021, 15:46 Erkan YILMAZ
Bayraktarlar Merkon’dan yılın son teslimatı Özkaymak Turizm’e

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde gerçekleşen teslimatla Özkaymak Turizm filosuna Travego otobüs katıldı. Bayraktarlar Merkon’un gerçekleştirdiği satış ile araç firma bünyesinde hizmet veren bireysel otobüsçü aile Osman-Coşkun ve Muhammet Yaman kardeşlere teslim edildi.

Hem işimizi hem de Mercedes-Benz markasını seviyoruz

Tüm zorluklarına rağmen şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektöründe hizmet vermekten mutlu olduklarını belirten Osman Yaman, “ İnsanların ulaşım ihtiyaçlarına cevap vermek bizleri mutlu ediyor. İşimizi severek yapıyoruz. Severek yaptığımızın göstergesi de tüm zorluklara rağmen, maliyetlerdeki inanılmaz yükselişe rağmen yeni otobüslere yatırım yapmamızdır. Bu sektörde en iyi, en konforlu hizmeti de Mercedes-Benz marka otobüslerle verebiliyorsunuz. Hem işimizi hem de Mercedes-Benz markasını seviyoruz. Hem teknolojik donanımdaki yenilikleri, hem de işletme sürecinde aracın bizlere kattığı değeri ölçebiliyoruz. Yeni aracımız şehirlerarası yolcu taşımacılığının en köklü firmalarından olan Özkaymak Turizm filosunda hizmet verecek. Bundan dolayı da gururluyuz. 2022 yılından umudumuz, beklentilerimiz çok yüksek. Umarız her şey yolunda gider ve bizlerde yaptığımız yatırımların karşılığını alırız. Bu vesileyle tüm sektör mensuplarının yeni yılını kutlar, bol kazançlar dileriz” dedi.

Yeni Travego hayırlı, uğurlu olsun

Merkon Otobüs Satış Müdürü Cezmi Ağırtaş da yılın son teslimatını Özkaymak Turizm’e gerçekleştirdiklerini belirterek, “Özkaymak Turizm sektörümüzün en öncü firmalarından birisi. Yaman kardeşlerde bireysel otobüsçü olarak işlerine ve hizmet süreçlerine çok önem veriyorlar. Bu anlayış ile de tercihleri Mercedes-Benz Travego oldu. Yeni Travego’nun hem Özkaymak Turizm’e hem de Yaman ailesine hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum. Bu vesileyle sektör mensuplarımızın da yeni yılını kutluyorum” dedi.

Yorumlar (2)
Osman Turan 2 yıl önce
Allah hayırlı uğurlu eylesin kazasız belasız inşAllah
Murat durak 2 yıl önce
Hayırlı olsun inşAllah
banner117
15
açık
banner159