banner69

Gelecek Otomotiv’den Niğde Aydoğanlar Turizm’e 2 adet Tourismo 16

banner113

2004 yılından beri şehirlerarası otobüs taşımacılığı alanında faaliyetini sürdüren Niğde Aydoğanlar Turizm filosuna 2 adet Tourismo 16 2+1 koltuklu otobüs daha kattı. Araçların satışını Mercedes-Benz Türk bayii Gelecek Otomotiv gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 04.03.2022, 10:47 Erkan YILMAZ
Gelecek Otomotiv’den Niğde Aydoğanlar Turizm’e 2 adet Tourismo 16

Araçlar Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde Gelecek Otomotiv Satış Direktörü Cüneyt Ergün tarafından Niğde Aydoğanlar Turizm firma sahibi Murat Aydoğan’a teslim edildi.

Sezona kadar 8 adet Mercedes yatırımımız olacak

Teslimat sonrasında Taşıma Dünyası’na açıklamalarda bulunan Murat Aydoğan, zorlu şartlara rağmen yatırım yapmaya devam ettiklerini belirterek, “Filonuzu hazır tutmak, yeni araçlarla hizmet yarışını sürdürmek zorundasınız. Bizde bu anlayış ile filomuzu büyütmeye yönelik ilk etapta 2 adet Tourismo 16 otobüsümüzü bugün teslim aldık. Bu yıla yönelik planımız sezon başlangıcına kadar toplamda 8 adet Tourismo otobüsü filomuza katmak” dedi.

Bu yatırımla filomuzdaki araç sayısı 24 oldu

Filolarının tamamının Mercedes marka otobüslerden oluştuğunu belirten Murat Aydoğan, “Mercedes markası dışında otobüs kullanmıyoruz. Mercedes araçların kalitesi, konforu, yedek parça ve servis hizmeti bizim ihtiyaçlarımıza, beklentilerimize uygun bir yapıda. Yeni araçlar teknolojik açıdan da taşıma güvenliği için çok önemli yeniliklere sahip. Yeni yatırımımız da tercihimiz bu nedenle yine Mercedes yönünde oldu. Aldığımız bu araçlarla filomuzdaki otobüs sayısı da 24’e ulaştı” dedi.

Bu yıl sezon erken başlayacak

Bu yıl sezonun erken başlayacağını belirten Murat Aydoğan, “Ramazan Bayramı 2 Mayıs’ta başladığı için erken bir hareketlilik yaşayacağımızı düşünüyoruz. Koronavirüs sürecinin de artık giderek daha da hayatımızdan çıkacağına düşünüyorum. Son iki yıldır insanlar gerçekten seyahat etmeyi de özledi. Çok sıkıntılı süreçler yaşandı. Bu nedenle sezon iyi geçecek ama endişelerimiz de var. Maliyetlerin çok yükselmesi önümüze bir açmaz olarak çıkıyor. Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte akaryakıt fiyatları çok yükseldi. Bilet fiyatlarına zam yapılması gerekiyor. Uçak bilet fiyatlarının çok yükselmesi vatandaşları otobüse yönlendirecektir. Şu anda İstanbul-Niğde arasında sefer maliyeti 10-12 bin civarında bir maliyet var. Bunun içinde yakıt, personel ücreti, otoban ve köprü ücretleri ile otogar çıkış ücretleri de var. Şu anda İstanbul-Niğde bilet fiyatımız 280 TL. Bu maliyet artışında bilet fiyatlarının bu seviyede kalması zor görünüyor. Bizim bu zorlu süreçte en önemli hedefimiz mevcut yapımızı korumak ve olabildiğince ihtiyacımız ölçüsünde yeni araçlarla filomuzu güçlendirmek. Sezonda yeni hatlarımız da olacak. Niğde’den Denizli, Muğla, Aydın, Adana’ya ilave seferler yapmayı düşünüyoruz” dedi.

Gelecek Otomotiv ile işbirliğimiz sürecek

Gelecek Otomotiv ile işbirliği yapmaktan memnun olduklarını da belirten Murat Aydoğan, “Zaten araçlarımızı hep Gelecek Otomotiv’den alıyoruz. Sayın Cüneyt Ergün de bize her süreçte destek veriyor. Bundan sonra da yeni yatırım bağlantılarımız Gelecek Otomotiv ile olacak” dedi.

Niğde Aydoğanlar Turizm ile işbirliğinden çok memnunuz

Gelecek Otomotiv Satış Direktörü Cüneyt Ergün’de yaptığı açıklamada Niğde Aydoğanlar Turizm ile uzun yıllara dayanan bir işbirliği süreci içinde olduklarını belirterek, “Niğde Aydoğanlar Turizm 18 yıldır şehirlerarası yolcu taşımacılığı tarafında hizmet yarışını sürdürüyor. Filosunun tamamının Mercedes olması da firmanın hizmet yarışında öne çıkmasına katkı yapıyor. Sayın Murat Aydoğan ile çok memnuniyet verici bir işbirliği içindeyiz. Bu işbirliğimiz devam edecek. 8 adetlik yatırım planının ilk 2 adetini teslim ediyoruz. Kalan 6 adette peyderpey sezon öncesine kadar teslim edilmiş olacak. Yeni yatırımların Niğde Aydoğanlar Turizm’e hayırlı uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159