Has Otomotiv’den Güney Akdeniz Seyahat’e 2 adet Travego SHD

banner113

Mercedes-Benz Türk bayi Has Otomotiv Güney Akdeniz Seyahat bünyesindeki bireysel otobüsçü Şeref Kuyumculuk’a 2 adet Travego SHD 2+1 koltuk düzenine sahip otobüsleri teslim etti.

banner114
ŞEHİRLERARASI 18.03.2021, 18:45 18.03.2021, 18:51 Erkan YILMAZ
Has Otomotiv’den Güney Akdeniz Seyahat’e 2 adet Travego SHD

ÖZEL HABER/ Erkan YILMAZ

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde gerçekleşen törenle araçlar Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban tarafından Şeref Kuyumculuk Otobüs Sorumlu Müdürü Şükrü Temizkalp, kaptanlar Deniz Yılmaz, Alper Arslan, Vedat Gençtun, Tamer Kılınç, Mehmet Dönmez’e teslim edildi. Şükrü Temizkalp, yeni yatırımlar ve sektörle ilgili beklentilerle ilgili Taşıma Dünyası’na açıklamalarda bulundu.

Yeni yatırım planları

2020 Ekim ayında 1 adet Travego aldıklarını belirten Şükrü Temizkalp, “Ekim ayında aldığımız Travego’dan çok memnunuz. Müşteri de çok memnun. Bu memnuniyetini de seyahat sürecinde ve sonrasında yansıtıyor. Bri dahaki seyahatlerinde özellikle yeni Travego’yu tercih ettiklerini ifade ediyorlar. Travego Mercedes-Benz’in amiral gemisi. Biz de yeni yatırım yapacaksak yine müşterimizi memnun eden ürüne, en iyisine yönelelim istedik. Bu anlayış doğrultusunda 2021 yılına yönelik de yeni yatırım planlarımızı Travego yönünde oluşturduk ve 2 adet Travego SHD otobüsü daha teslim aldık. Nisan ayında yine 1 adet Travego daha alacağız. Bu yıl yatırımlarımız bununla da sınırlı değil. Yeni yatırımlarda olacak. Toplam 8 adetlik bir araca ulaşma planımız var. En kaliteli araç ve kaliteli personelle hizmet sürecinde fark yaratmak istiyoruz. Yeni araçlarla birlikte Karadeniz hatlarına ve Gürcistan’a doğru seferlerimizi büyüteceğiz. Ayrıca Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban gerçekten çok değerli bir dost. Her süreçte yanımızda oldu, destek verdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Otobüslere tam kapasite izni

Otobüslerin tam kapasite ile çalışma izninin verilmesinin yolcu sayısını da arttırdığını belirten Şükrü Temizkalp, “ Bu kararla birlikte müşteriye bir güven geldi. Demek ki, ‘bu hastalığın riski düşüyor’ gibi bir güvence oldu. Bir yandan da günlük vaka artışı var ama artık insanlar seyahat etmek istiyorlar. 1 yıllık süreç çok zordu. Ama insanlar artık dışarı çıkmak istiyor. Antalya’ya tatile gitmek istiyor. Yakınlarını görmek istiyor. Beklentimiz bu sezondan yüksek” dedi.

Salgınla mücadele de Mercedes çok önemli bir yenilik yaptı

Mercedes-Benz otobüslerin 41 yeni donanımını da çok beğendiklerini belirten Şükrü Temizkalp, “Bence Travego otobüsler yer uçağı. Sadece kanatları yok. En arka koltukta seyahat eden bir yolcu bile seyahat sürecinde en yüksek konforu yaşıyor. Otomatik şanzımanlı olması da bizce çok iyi. Artık her yol şartlarında kendini ayarlayan bir şanzıman sistemi var. Yeniliklerden en önemlisi ise salgınla birlikte otobüs içindeki havanın temizlenmesini sağlayan iklimlendirme sistemi. Bu sistem uçaklarda bile yok. Mercedes-Benz salgınla mücadele otobüsçüler ve yolcuları için en önemli adımı attı. Sağlıklı ulaşım için çok önemli bir yenilik oldu bu sistem. Bizim yolcularımıza firmalar olarak reklamlarla bu yeniliği, güvenli seyahat imkanını duyurmamız büyük önem taşıyor” dedi.

Kaptanlarımız, araç personelimiz en zor işi yapıyorlar

Şükrü Temizkalp, 32 yıllık kamuda çalışmasının ardından emekli olup, sektöre adım atanlardan. Temizkalp, “Benim personel yönetimimden, iş sürecine verdiğim önemden etkilenen arkadaşlarım sektörde göreve almam konusunda ısrar ettiler. Bende 4 ay önce sektöre adım attım. Yapabilirmiyim, diye de bir endişem olmadı. Güney Akdeniz Seyahat’in bizlere verdiği destekler, araç personelimiz ve en iyi otobüslerimizle bu sektöre hizmet vereceğiz. Bu noktada en zor işi çok zorlu koşullarda kaptanlarımız ve araç personelimiz yapıyor. İnsanlarımızı sevdiklerine, yakınlarına kavuşturuyorlar. Sadece bizim araç personelimize değil, tüm kaptanlar ve araç personeline kolaylıklar diliyorum. Allah onların yardımcıları olsun” dedi

41 yenilik otobüsçüyü memnun ediyor

Has Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban, yeni otobüslerin Güney Akdeniz Seyahat’e ve Şükrü Kuyumculuk’a hayırlı olmasını ve bol kazanç getirmesini dilediğini belirterek, “ 1 yıldır bütün dünya salgın ile mücadele ediyor. Bu süreçte en çok etkilenen sektörler arasında yolcu taşımacıları oldu. Şimdi herkesin beklentisi normale dönüş. Sezondan beklenti çok yüksek. Mercedes-Benz Travego ve Tourismo otobüslerde 41 yenilik kullanıcıların büyük ilgisini çekiyor.Özellikle iklimlendirme sistemi otobüsçüyü güvenli bir yolculuk sunmak adına yatırıma yöneltiyor. Yeni yatırımlarda kampanyanın da etkileri çok büyük. Önümüzdeki süreçte yine Güney Akdeniz Seyahat ve Şeref Kuyumculuk’un yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159