banner69

Has Otomotiv’den Köksallar Turizm’e Travego 16 2+1

banner113

Köksallar Turizm Has Otomotiv’den teslim aldığı Travego 16 2+1 otobüsle bu yıl 4’üncü otobüs yatırımını yaptı. Şirket, 2022 yılı içinde 6 otobüs yatırımı daha yapmayı hedefliyor.

banner114
Has Otomotiv’den Köksallar Turizm’e Travego 16 2+1

Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde Travego 16 2+1 otobüsü teslim alan Köksallar Turizm Bölge Müdürü Fatih Keske, Taşıma Dünyası’na özel açıklamalarda bulundu. Pandeminin getirdiği zorluklara rağmen 2021 yılı içerisinde otobüs yatırımları gerçekleştirdiklerini belirten Fatih Keske, “Bu aldığımız araçla birlikte bu yıl filomuza kattığımız Mercedes-Benz marka araç sayısı 4 oldu. 1 araç daha önümüzdeki günlerde filomuza katılacak. 2022 yılı içinde yine en az 6 otobüs yatırımı daha yapmayı planlıyoruz” dedi.

Biz işimizi seviyoruz

Köksallar Turizm Bölge Müdürü Fatih Keske, pandeminin getirdiği tüm zorluklara ve ağır maliyetlere rağmen otobüs yatırımı yapma nedenlerini de şu şekilde açıkladı: Çok zor bir dönem geçirdik. Otogarlar kapandı, seyahatler kısıtlandı. Maliyetler çok çok arttı. Bu yılki yaz normal yazlar gibi değildi. Toplu ulaşımı tercih etmeyen birçok insan oldu. Biz bütün bu zorluklara rağmen yatırım yapmaya devam ettik. Çünkü biz işimizi çok seviyoruz. Köksallar Turizm 20 yılı aşkın süredir sektörde hizmet yolculuğunu sürdürüyor. Hedefimiz tüm zorluklara rağmen kaliteli hizmet anlayışımızı kesintisiz sürdürmek. Bunun bir yolu da yenilenme zorunluluğu. Çukurova’da yıllardır yeniliğin adresi olduk. Yeni otobüsler hem güvenlik hem konfor anlamında seyahatleri de başka bir boyuta taşıyor” dedi.

Otomatik şanzıman yakıt tüketimini düşürdü

Filolarının tamamının Mercedes marka araçlardan oluştuğunun bilgisini veren Fatih Keske, “Bundan sonra da tercihimiz Mercedes olacak. 41 yenilikle bu yıl sahaya inen Mercedes otobüsleri deneyimledik ve otomatik şanzıman araçlarımızla manuel Euro 6 araçlardakine göre daha düşük yakıt tüketimi elde ettiğimizi gördük. Otomatik şanzımanı bende test ettim. Normalde gaz kestiğinizde yavaşlamaya başlar. Ama yeni otobüsler devirden düşmeden gidiyor. Gaza basmadığınızda sıfır yakıt tüketimi var. Yeni aracı alırken yapılan teste de katıldım. Yeni araçlar hem ekonomik hem de doğaya saygılı. Bu bizi sevindirdi. Araçların konfor ve güvenlik düzeyi kaptanlarımızı da memnun etti” dedi.

Has Otomotiv’e teşekkür ederiz

Has Otomotiv ile yıllardır işbirliği içinde olduklarını da belirten Fatih Keske, “Has Otomotiv yönetiminin bu süreçte bize verdiği destekler ve ilgi için de çok teşekkür ederiz” dedi.

2022’den umutluyuz

2022 yılından umutlu olduklarını ve bu umut doğrultusunda da yatırım yaptıklarını vurgulayan Fatih Keske, “En azından artık pandemiyle yaşamayı öğrendik. Aşılanmanın başlaması da rahatlattı ve bununda seyahate olan talebin artıracağını düşünüyoruz. İnsanların da uzun süre seyahat edememesinin getirdiği bir özlem içinde olduğunu görüyoruz. 2022 yılı bu anlamda iyi geçecek. Ayrıca hem memurlara hem çalışanlara verilecek ücret zamlarının da bir memnuniyet yaratacağını ve bunun da seyahat talebine etki edeceğini düşünüyoruz” dedi.

Yeni otobüslerin teknolojik donanımı memnuniyet yaratıyor

otobüsün satışını gerçekleştiren Mercedes-Benz Türk bayii Has Otomotiv’in Otobüs Satış Müdürü Soner Balaban’da, yaptığı açıklamada “otobüsçüler tüm zorluklara rağmen kaliteli hizmet süreci için yenilenme yatırımlarına devam ediyor. Köksallar Turizm’in filosunun tamamı Mercedes. Bu yıl 11’inci otobüsü teslim aldılar. Yeni yatırım planlarında bizde destek olmaya devam edeceğiz. 41 yenilikle sahada koşan otobüslerimizin kullanıcılarla yarattığı memnuniyeti de bizde gözlemliyoruz. 2022’ye yönelik sektörün beklentisi olumlu. Bizde bu olumlu beklentiler doğrultusunda planlarımızı oluşturuyoruz. Yeni Tourismo Köksallar Turizm’e hayırlı, uğurlu olsan ve bol kazanç getirsin” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159