banner69

Hasmer Otomotiv’den Köksallar Turizm’e 2 adet Tourismo 16

banner113

Mercedes-Benz Türk bayi Hasmer Otomotiv Mersin merkezli Köksalllar Turizm’e 2 adet Tourismo 16 2+1 otobüs satışı gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 20.03.2021, 12:53 Erkan YILMAZ
Hasmer Otomotiv’den Köksallar Turizm’e 2 adet Tourismo 16

Özel Haber/ Erkan YILMAZ

Tourismo 16 araçların teslimatı Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezinde 18 Mart Perşembe günü Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin tarafından Köksallar Turizm İstanbul Bölge Müdürü Fatih Keske’ye teslim edildi. Yeni Mercedes-Benz Tourismo otobüslerin filoya katılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Fatih Keske, “Çok zorlu geçen Pandemi sürecinin ardından 2021 yılına yönelik beklentilerimizin olumlu olmasıyla yeni otobüs yatırımlarına yöneldik. Bu yıla yönelik 12 adetlik Mercedes otobüs yatırımı planladık. Bu plan doğrultusunda ilk 2 adeti filomuza kattık. Kalan 10 otobüsü de bu yıl içerisinde filomuza katmayı planlıyoruz” dedi.

41 yenilik bizi de yolcuyu da mutlu edecek

Yeni Mercedes-Benz otobüslerin 41 yenilikle pazara sunulduğunu ve bu yeniliklerin otobüsçüyü de memnun ettiğini belirten Fatih Keske, “Yeni otobüsler otomatik şanzımanlı. Bu araçların kullanımını da kolaylaştıracak. Ayrıca bunun yanı sıra Mercedes-Benz pandemi sürecinde seyahatlerin daha güvenli halde sunulabilmesi için de otobüslerde yeni iklimlendirme sistemi geliştirdi. Bu sistem ile otobüs içindeki hava iki dakika içinde temizleniyor. Bu seyahat sürecini çok daha güvenli hale getiriyor. Yine güvenlik ve konfor yönünde çok önemli yenilikler var. Güvenlik donanımları kaza yapma riskini düşürürken, konfor düzeyindeki yenilikler yolcumuzu da bizleri de çok memnun edecek. Yeni Tourismo’larla doğrusu çok kaliteli bir hizmet sunma imkanına kavuşabileceğiz” dedi.

12 adetlik yatırım işbirliği

Hasmer Otomotiv Otobüs Satış Müdürü Yaşar Şahin’de şehirlerarası otobüs taşımacılarının pandemiyle çok zor bir süreç yaşadığını belirterek, “Umarız artık aşılanmanın yaygınlaşması ile bu yıl bu süreci atlatırız. 2021’den otobüsçülerin beklentisi çok büyük. Bu beklenti doğrultusunda yeni yatırımlara yöneliyorlar. Yatırım tercihlerinde de Mercedes-Benz otobüslerin 41 yeniliği çok öne çıkıyor. Özellikle iklimlendirme sistemi salgınla mücadele de gerçekten çok önemli bir adım oldu. Köksallar Turizm ile 12 adetlik bir işbirliği sürecine yönelik görüşmelerimiz oldu. Şu an ilk iki adet Tourismo otobüsü teslimini yaptık. Diğer otobüslerle ilgili görüşmeler sürüyor. Bu yatırımda takas ve finansman imkanları da kullanıldı. Mercedes-Benz Finansal Hizmetler de bu yüksek faiz ortamında en iyi koşullarda araç alımı imkanı sunuyor. Yeni Tourismo 16 araçların Köksallar Turizm’e hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159