Kamil Koç ile İstanbul-İzmir yolu 2 saat kısaldı

banner113

Kamil Koç, BUDO ile işbirliği yaparak karayolu - denizyolu ulaşımını entegre etti.

banner114
ŞEHİRLERARASI 24.09.2014, 11:44 24.09.2014, 15:40 Taşıma Dünyası
Kamil Koç ile İstanbul-İzmir yolu 2 saat kısaldı
Ulaşım sektörünün öncü firması Kamil Koç ile Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), önemli bir işbirliğine imza attı. İki firmanın kara ve deniz ulaşımını entegre eden işbirliği ile İstanbul-Balıkesir-Manisa-İzmir güzergâhında seyahat süresi 2 saat kısaldı. Böylece Kamil Koç bu güzergâhta otobüsle seyahat eden yolcularına, denizyoluyla entegre ve daha kısa zamanda ulaşım seçeneği de sunmuş oldu. Kamil Koç’un BUDO bağlantılı seferleri için ek yolcunun her hangi bir ek ücret ödemesine gerek kalmayacak.

Ulaşım sektörünün öncü firması Kamil Koç Otobüsleri, Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) ile işbirliği yaparak şehirlerarası ulaşımda kara ve denizyolunu entegre etti. Yapılan işbirliği ile Kamil Koç ile seyahat edenler için İstanbul-İzmir yolu 2 saat kısaldı. Kamil Koç BUDO işbirliği ile deniz ulaşımıyla entegre bir yolculuk seçeneği sunan Kamil Koç’un BUDO bağlantılı seferlerinde bir yıl içinde 100 bin yolcuya hizmet verilmesi hedefleniyor.



Kabataş-Mudanya arası BUDO, Mudanya-İzmir arası Kamil Koç

Kamil Koç Otobüsleri A.Ş Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Kamil Koç ile BUDO işbirliğiyle yapılan ulaşım entegrasyonu projesi ile İstanbul’dan Balıkesir - Manisa - İzmir istikametine gitmek isteyen yolculara yeni bir alternatif sunduklarını söyledi. Projeyle birlikte yolcular İstanbul Kabataş’tan BUDO Deniz Otobüsüne binip Mudanya’ya geçecek ve Mudanya’dan Kamil Koç otobüsüne aktarma yaparak seyahatlerine karadan devam edecek. 

Bilet fiyatı aynı

Proje kapsamında; yolcular Kamil Koç’un bilet satış noktası, çağrı merkezi, internet gibi tüm satış kanallarından BUDO aktarmalı bilet satın alabilecek. Bu seçenekle İstanbul - Balıkesir - Manisa - İzmir güzergâhında seyahat süresi yaklaşık 2 saat kısalacak. Deniz otobüsü ile entegre seyahat seçeneğini kullanan yolcular, normal bilet ücretinin dışında fazladan bir bedel ödemeyecek. İlk etapta, her gün Mudanya bağlantılı 3 gidiş, 3 geliş BUDO bağlantılı sefer yapılacak. Kamil Koç aktarmalı olmayan seferlerini ise sürdürecek. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159