Kâmil Koç ve Narlıca Seyahat güçlerini birleştirdi

banner113

Karayolu yolcu taşımacılığının lider ve yenilikçi firması Kâmil Koç, Sakarya’nın lider firmalarından Narlıca Seyahat ile gücünü birleştirerek Sakarya, Bursa, Çanakkale, Bodrum İzmir gibi önemli merkezlerde şehirlerarası ulaşıma yeni bir soluk getiriyor.

banner114
ŞEHİRLERARASI 05.03.2021, 10:42 05.03.2021, 19:55 Erkan YILMAZ
Kâmil Koç ve Narlıca Seyahat güçlerini birleştirdi

Türkiye’nin en çok yolcu taşıyan en köklü karayolu firması Kamil Koç, Türkiye’nin her yerinde ulaşım ağını genişletiyor. Kamil Koç bu büyümenin önemli bir adımı olarak Sakarya Bölgesi’nin lider firmalarından Narlıca Seyahat ile gücünü birleştirme kararı aldı. Bu güç birliğinin ardından Sakarya’dan, Bursa, Çanakkale, İzmir ve Bodrum gibi önemli merkezlere karşılıklı seferler gerçekleşecek. İlerleyen haftalarda bölge halkının talepleri doğrultusunda yeni sefer noktaları da hizmete girecek.

94 yıllık köklü geçmiş

Kâmil Koç Genel Müdürü Kadir Boysan, “1987’den bu yana Sakarya’yı Türkiye’nin önemli noktalarına bağlayan köklü firma Narlıca Seyahat ile iş birliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Narlıca Seyahat’in bölgedeki tecrübesi, değerli müşteri kitlesi ve Türkiye çapındaki deneyimi ile Kamil Koç’un dinamik yapısını bir araya getirerek şehirlerarası ulaşıma yeni bir heyecan getireceğiz. 94 yıllık köklü geçmişimiz ve tecrübemizle Sakaryalı yol arkadaşlarımıza kaliteli ve konforlu hizmet vermekten gurur duyacağız. Amacımız, Narlıca Seyahat’in bölge insanına sunduğu hizmeti, çıtayı daha da yükselterek devam ettirmek” dedi.

Kamil Koç ile Narlıca'nın biraraya gelmesinden gurur duyuyoruz

Narlıca Seyahat  Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım ise yeni iş birliği ile ilgili şöyle konuştu: “Narlıca Seyahat 1987’den beri 27 üyesiyle Sakarya’yı Türkiye’ye bağlıyordu. Şimdi amacımız, Narlıca Seyahat’in hizmet ağını ve kalitesini daha da yükseltmek. Türkiye’nin en köklü firması Kamil Koç ile Narlıca’nın bir araya gelmesinden gurur duyuyoruz. Çıktığımız yeni yol, tüm yolcularımıza ve ekibimize hayırlı olsun. Hedefimiz Sakarya’yı Türkiye’nin her bölgesine kaliteli, güvenli ve sağlıklı bir şekilde bağlamak. Yeni dönemde de bol çeşitli ve kaliteli ikramları hatlarımızda sunmaya devam edeceğiz. Umarız bu yeni dönemde tüm misafirlerimiz güvenli yolcuğun mutluluğunu yaşayacaklardır.”

Son teknolojiyle donatılmış araçlar, “host ve ikramlar”

Sakarya’dan İzmir, Bursa, Çanakkale’den karşılıklı olarak yapılacak olan seferlerde yolcular; Kâmil Koç araçlarındaki multimedya hizmetler (internet, tv, film, oyun vb.) ile birçok teknolojik özelliklerden de yararlanıyor. Filosundaki araçlarının sayısını ve hizmetini artırmaya devam eden, yolcularını en rahat ve en konforlu şekilde taşımayı kendisine ilke edinen Kâmil Koç, tüm seferlerinde muavin hizmetiyle çeşitli ikramlarıyla, tekli ve ikili koltuklarda konforlu seyahat sunuyor.

“Sağlık” ve “hijyen” en önemli öncelik

Narlıca Seyahat ile işbirliğinde de Kamil Koç’un bütün diğer destinasyonlarında olduğu gibi öncelik yine yolcuların sağlığı olacak. Sağlık Bakanlığı’nın kararları ve yönlendirmelerini harfiyen uygulayan Kamil Koç, temassız vücut ısısı ölçümü, HES kodu uygulamasıyla güvenli seyahat ve otobüslerin düzenli olarak dezenfektasyonuyla “önce sağlık” diyor. Ayrıca ikramlar “tek kullanımlık ve kapalı ambalaj ve kutularda” muhafaza edilip servis ediliyor.

Kamil Koç, yolcularına “Narlıca Seyahat” güç birliği ile yeni bir seyahat deneyimi kazandırmaktan dolayı heyecan duyuyor, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Kamil Koç

1926 yılında kurulan Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Türkiye’nin ilk karayolu yolcu taşıma şirketi olarak 94 yıldır faaliyetlerine devam etmektedir. Kurucusu Kâmil Koç’un müşteri memnuniyeti ve iş ahlâkı ilkeleri ışığında sektöründe lider ve öncü olmaya devam etmektedir.

2019 yılında küresel otobüs taşımacılığı lideri FlixBus tarafından satın alınan Kâmil Koç, tüm yurda yayılmış 600’ü aşan bilet satış noktası ile Türkiye’nin her bölgesinde erişilebilir bir marka konumundadır. 1000 araçtan fazla genç filosu sayesinde yolcularına güvenilir ve konforlu seyahatler sunmaktadır. Kurum misyonu olarak her zaman yolcu memnuniyetini ön planda tutmakta ve sektöre hizmet standardı belirleme konusunda öncü olmaktadır. Türkiye’nin şehirlerarası yolcu taşımacılığına sayısız ilkler ve yenilikler kazandırmıştır. Artık dünyada otobüs taşımacılığının lider markası FlixBus’ın bir parçası olan Kamil Koç, 94 yıllık tecrübe ile günümüz yolcu ihtiyaçlarını doğru anlamakta ve yolcu memnuniyeti için personel ve donanım açısından yüksek bir hizmet kalitesi sunmaktadır.

Yorumlar (1)
Mehmet kurt 2 yıl önce
İznik ten Adapazarı na gidecektim hızlı trene sabah 9 da terminal e gedim lsefer iptal olmuş çimlere yazacağım
banner117
15
açık
banner159