banner69

Metro Turizm yaz sezonunu açtı

banner113

Yenilenen Filosu ve Akdeniz Bölgesi Yatırımları ile Metro Turizm Antalya’da 2016 yaz sezonunu açtı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 11.06.2016, 15:15 14.06.2016, 11:36 Taşıma Dünyası
Metro Turizm yaz sezonunu açtı
Metro Turizm, sezon açılışını, Antalya’da otobüs teslimat töreni ve Türkiye Bölge Toplantıları ile “25 Milyon Yolcu - 25. Yıla Doğru” teması ile gerçekleştirdi. Düzenlenen etkinliklere Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tombul, Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk, Metro Holding İcra Kurulu Başkanı Mustafa Yıldırım, Metro Turizm Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Şenol Ayyıldız, Antalya Bölge İşletmecisi Hasan Yılmaz, Ömer Bulut, TEMSA Satış Direktörü Murat Anıl, basın mensupları ve Antalya halkı katıldı. 

Metro Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk, “100 araçlık yeni filo yatırımlarımız ve bölgesel yapılanmalarımız doğrultusunda başta Antalya ve Akdeniz bölgesi olacak şekilde tüm bölgelerimizde atılımlarımıza devam ediyoruz. Hizmet standartlarımızın yükselmesinde tüm birimlerimiz ile koordineli olarak çalışıyoruz. 25’inci yıl Metro Turizm için önemli bir kilometre taşı ve bu yıl dönümüne ilerlerken hizmet standartlarımızı yükseltecek çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. 25 yıldır tüm Türkiye’de olduğu gibi Akdeniz Bölgesi’nde de yolcularımıza hizmet etmekten büyük onur duyacağız” dedi. 

25’inci yıla girerken 25 milyon yolcu hedeflediklerini paylaşan Metro Turizm Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Şenol Ayyıldız “Bu sezon Metro Turizm; diğer yıllara oranla daha genç, daha dinamik ve daha güçlü. Genç filomuz ve güçlü hizmet ağımız ile başta Antalya ve tüm Türkiye’ye Metro Turizm’de hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi. Ayyıldız ayrıca “Ülkemizde yaşanan son dönem bazı gelişmeler sebebi ile turizm ekonomisi ve gelirleri olumsuz etkilenen Antalya’da ulaşım olmaz ise turizm de olmaz. Metro Turizm’in uçaklara oranla sunmakta olduğu uygun bütçeli bilet fiyatları ile başta yerli turistlerimiz olmak üzere tüm halkımızı Antalya’ya taşımaya devam edeceğiz. Antalya Bölge İşletmecimiz Hasan Yılmaz’ın iş ortaklığı ve yatırımları sayesinde Antalya’da daha güçlü bir sezon geçireceğiz. Hepimiz için iyi bir sezon ve iyi bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Temsa Satış Direktörü Murat Anıl da törende yaptığı açıklamada, Metro Turizm ile uzun yıllara dayanan işbirliğini 2016 yılında da 100 araçlık, yatırım ile taçlandırdıklarını belirtti: “Antalya bölgesinde Metro Turizm ile iş ortaklığına giden turizm taşımacılığı faaliyeti gösteren Side Tur'a 10 adet Safir Plus ve 6 adet Maraton otobüs teslim ediyoruz. Sezon artık başlıyor. Metro Turizm’e de 2016 yılı hedeflerinde başarılar diliyoruz.  Yeni araçlarımız hayırlı, uğurlu olsun” dedi. ■

Metro Turizm-Side Turizm işbirliği  
Metro Turizm ile Antalya bölgesinde iş ortaklığına giden turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Side Tur ortaklarından Hasan Yılmaz da, “2001 yılından beri turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteriyoruz. 180 dolayında özmal aracımız var. 6 Maraton VIP, 10 Safir Plus VIP, 2+1 koltuklu araç yatırımımızı Metro Turizm’in şehirlerarasında çalıştırmak üzere  yaptık. Turizm taşımacılığı tarafında yaşanan sıkıntılarla birlikte biz de şehirlerarasına adım attık. Metro Turizm ile çıktığımız bu yolculuk kısa süreli değil, 10 yıllık bir anlaşma yaptık. Bu yatırımı 30 araca çıkarmayı hedefliyoruz. Temsa araçlarını turizm tarafında zaten kullanıyorduk. Safir araçlar turizm taşımacılığının zaten hep gözdesi olmuş ürünler. Düşük yakıt tüketimi ve segmentindeki araçlara göre 4 koltuk avantajı tercihte önemli etken” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159