TEMSA’dan Kamil Koç’a 35 Safir Plus

banner113

Şehirlerarası karayolu yolcu taşımacılığının önde gvlen şirketlerinden Kamil Koç, filosunu TEMSA marka otobüslerle büyütmeye devam ediyor. Kamil Koç, TEMSA’nın yeni ürünü Safir Plus otobüslerden 35 tanesini filosuna dahil etti.

banner114
ŞEHİRLERARASI 27.04.2016, 13:04 02.05.2016, 10:34 Taşıma Dünyası
TEMSA’dan Kamil Koç’a 35 Safir Plus
Safir Plus otobüsler 26 Nisan Salı günü Florya’daki Kaşıbeyaz Restaurant’ta düzenlenen törenle Kamil Koç Otobüsleri A.Ş’ye teslim edildi. Törene Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Cengiz Doğan, Operasyon Direktörü Çağatay Kepek, TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik, TEMSA Satış Direktörü Murat Anıl, TEMSA Satış Müdürü Baybars Dağ, TEMSA Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan, Kamil Koç Kurumsal İletişim Müdürü Hakan Al, MAPAR Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin, Brey Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahin katıldı.



90 yıldır sektörün öncüsü olmuş firma Kamil Koç 

Teslim töreninde açıklamalarda bulunan Kamil Koç Otobüsleri A.Ş Genel Müdürü Cengiz Doğan, “90 yıllık geçmişimizde temel hareket noktamız, yolcularımızın beklentilerini ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak ve onları güvenle istedikleri yere ulaşmalarını sağlamak olmuştur. Bu prensiple hareket eden firmamız sektöre getirdiği yeniliklerle sektöre liderlik etmeyi ve hizmet kalitesinin artmasında sektörde  yön gösterici rol oynamayı şiar edinmiştir. Buradaki amaç sadece Kamil Koç’un farklılaşması değil, sektörün de gelişmesi, hizmet kalitesinde ilerleme kaydetmesidir. Bu gelişimin kaçınılmaz alanlarından biri de yolcu otobüslerinin standartlarını yükselmesi, daha konforlu, daha güvenilir hale getirilmesi ve yolculuk süresinin daha kaliteli geçmesini sağlamaktır. Bu itibarla Kamil Koç her yıl oldukça yüklü bir bütçeyi araç filosunun yenilenmesine, teknolojik olarak gelişmiş araçların filoya kazandırılmasına ayırmaktadır. TEMSA ile Kamil Koç bu konuda uzun yıllardır süren stratejik bir iş birliği içerisinde olmuş ve deyim yerindeyse sektörün gelişiminde omuz omuz hareket etmiştir. Araçların teknolojik ve fiziki tasarımlarında Kamil Koç’un sağladığı geri bildirimler TEMSA tarafından en üst seviyede dikkate alınmaktadır. Bu bakış açısı ile hareket eden Kamil Koç, sektörün ortalama büyüme hızından neredeyse 2 kat daha hızlı büyümeyi yakalamış bulunmaktadır. Bu konuda TEMSA’nın iş birliğinin önemi yadsınamaz boyuttadır. Sezon öncesi teslim alacağımız 35 adet TEMSA Safir Plus marka aracımız ile birlikte filomuzdaki TEMSA araç sayımız 185 olacaktır. Sanırım bu rakam iş birliğimizin boyutu hakkında kesin bir fikir vermektedir. Bu nedenle başta Genel Müdür Sayın Dinçer Çelik olmak üzere tüm TEMSA ailesine de teşekkürlerimizi iletmek isterim” diye konuştu. 

Kamil Koç-TEMSA iş ortaklığı ile birlikte gelişiyoruz, büyüyoruz

TEMSA Genel Müdürü Dinçer Çelik de teslimatta yaptığı açıklamalarda, 90 yıllık geçmişe sahip Kamil Koç firmasının sektörün hep öncü firmaları arasında yer aldığını vurgulayarak, “Sektörün tarihi aslında Kamil Koç ile birlikte yazılıyor. 90 yıldır sektörde hep ilkleri yaşatan, diğer firmalara hep örnek olan bir kuruluş Kamil Koç. Biz de böyle köklü ve kurumsal yapısını tamamlamış bir firma ile uzun yıllardır iş birliği yapmanın, iş ortağı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aslında öyle kuruluşlar vardır ki, iş ortağı sürecinde siz onlara onlar size sadece araç alım süreci ile katkı sağlamazsınız. Kamil Koç, TEMSA’ya araçlarımızın gelişim sürecinde, sektörün ihtiyaçlarının belirlenmesinde ve en önemlisi bugün TEMSA’nın başarısında çok önemli katkıları olan bir şirket. Onun için de ayrıca bir teşekkür etmek istiyoruz. Bize duydukları güven ve başarımıza sağladıkları katkıdan dolayı. Bugün iş ortağımız Kamil Koç’a 35 Safir Plus aracımızı daha teslim ediyoruz. Bu iş birliğinin çok daha uzun yıllar süreceğine inanıyorum. Sayın Cengiz Doğan’a 90 yıllık bir kuruluşun genel müdürlük gibi çok önemli bir sorumluluğunu üstlendiği bu süreçte yeni görevinin hayırlı olmasını ve başarılarla dolu olmasını diliyorum. Yeni Safir Plus araçlarımızın da Kamil Koç’a bol kazanç getirmesini diliyorum” dedi.

Filodaki TEMSA marka araç sayısı 185 oldu

Temsa Satış Direktörü Murat Anıl ise yaptığı açıklamada Kamil Koç’un Yeni Genel Müdürü Cengiz Doğan’a görevinde başarılar dilediklerini belirterek, “Kamil Koç, Türkiye’ye hizmet süreci ile başarıları ile örnek olmuş bir firma. Sayın Cengiz Doğan’a da yeni görevinde başarılar diliyoruz ve bu çok yeni olan görev sürecinde ilk iş birliğini de gerçekleştirmenin mutluluğu içindeyiz. TEMSA olarak Kamil Koç’un uzun süredir zaten çözüm ortağıyız, iş ortağıyız. Bugün teslim ettiğimiz 35 Safir Plus araç ile Kamil Koç filosundaki TEMSA marka öz mal araç sayısı 185 oldu. Bu yıl içerisinde yeni iş birliklerimiz olacak ve bu sayı daha da artacak. Kamil Koç’a bu yıl içerisinde Maraton araçlarımızdan da teslim edeceğiz. Yeni sezonun Kamil Koç’a bol kazanç getirmesini ve yeni Safir Plus araçlarımızın da hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.













Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159