Eskişehir Büyükşehir Belediyesi InnoTrans 2022 Fuarı’nda

banner113

Dünyanın en önemli uluslararası raylı sistemler sanayi fuarı olan 13. Raylı Sistem Teknolojileri ve Taşımacılık Fuarı InnoTrans 2022 Berlin’e katılan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, belediye bürokratları ve ESTRAM ekibi, raylı sistemler alanında yaşanan son teknolojik gelişmeleri yerinde gördü.

banner114
DEMİRYOLU 26.09.2022, 19:15 Erkan YILMAZ
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi InnoTrans 2022 Fuarı’nda

Toplamda 56 ülkeden 2 bin 770’ten fazla katılımcının yer aldığı 13. InnoTrans Raylı Sistem Teknolojileri ve Taşımacılık Fuarı, Almanya’nın başkenti Berlin’de bulunan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Fuarda demiryolu teknolojisi, demiryolu altyapısı, toplu taşıma, iç mekanlar ve tünel inşaatı, lokomotifler, hızlı tren setleri, sinyalizasyon ekipmanları, vagonlar ve raylı sistemler alanındaki diğer tüm ekipman ve hizmetler ziyaretçilerle buluştu.

Dünyanın önde gelen raylı sistemler şirketlerinin yer aldığı fuara Eskişehir Büyükşehir Belediyesi de katılım sağladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Genel Sekreter Ayşe Ünlüce, Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Kaplan ve ESTRAM Genel Müdürü Hakan Murat Bayındır fuarda stantları yakından inceledi.

Başkan Büyükerşen ve beraberindeki Eskişehir heyeti, fuarda yerini alan dünyaca ünlü yerli ve yabancı raylı sistemler firmalarının stantlarını tek tek gezerek, bu alanda yaşanan son teknolojik gelişmeler hakkında firma yetkililerinden detaylı bilgiler aldılar.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159