banner69

İDO ile Ege Sığacık ve Samos Seferleri başlıyor

banner113

İDO, Sığacık Teos Marina-Samos arasını 1 saate düşüren seferlerle 2024 Nisan ayında başlamayı planlıyor.

banner114
DENİZYOLU 09.12.2023, 20:09 Erkan YILMAZ
İDO ile Ege Sığacık ve Samos Seferleri başlıyor

İDO Marmara Denizi’ndeki 36 yıllık deneyiminin yanında Akdeniz deneyimlernin sonrasında 2024 yılında Ege Denizi’nde Sığacık Teos Marina-Samos seferlerine başlıyor.

İDO’nun filosunda 5 feribot, 24 deniz otobüsü ve 18 arabalı vapur olmak üzere toplam 47 gemi ve 35 iskele bulunuyor. İDO Marmara Bölgesi’nde yılda yaklaşık 11 milyon araç ve 35 milyon yolcuya 1.250 çalışanımızla hizmet veriyoruz. İDO, 449 kişi kapasiteli hızlı deniz otobüsler ile Ege kıyılarından adalara olan ulaşım süresi kısaltarak güvenli, hızlı ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunmayı hedefliyor.

Marmara Denizi dışında, 2022 yılında Hatay-Kıbrıs hattında iki gemi ile bu yıl da Mersin-Hatay hattında bir gemi ile seferler gerçekleştirildi.

Feribotun ana bağlama ve kalkış yeri olan Teos Marina, İzmir merkeze 50 Km mesafede olup yaklaşık 30-40 dakikalık yolculukla ulaşılabiliyor. Ayrıca İzmir’den Seferihisar-Sığacık’a belediye otobüsleri bulunuyor. Özel aracınızla geldiğiniz takdirde Teos Marina içinde bağlı bulunan Samos Feribotuna 100 metre mesafede Marina içinde indirimli park hizmeti bulunuyor. Teos Marina giden yolcu salonu içinde Setur Duty Free bulunuyor. Gerekli izinlerin yetişmesi halinde gelen yolcu salonunda da Nisan ayından itibaren Setur Duty Free hizmet verecek. Ege adalarına açılmamızda iş birliği yaptığımız Teos Marina Genel Müdürü Faruk Günlü’ye desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Yolcu bileti yanına otel, restoran gibi konaklama ve yeme-içme hizmetinin de dahil olduğu tur paketleri satışını acenteler üzerinden sistemime entegre ederek ilerleyeceğiz.

Yolculara konforlu entegre hizmet sunmak için deneyimli ekibimizle çalışıyoruz. Yunan adalarında geçerli olacak yeni vize açıklaması sonrası talebin artacağını öngörülüyor. Ayrıca İDO markasına olan güven nedeniyle sefer düzenlediğimiz adalar yanında düzenlemediklerimiz için de satış sistemimizi geliştirerek farklı destinasyonlarda da acenteler ile iş birlikleri hedefliyoruz.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159