DOĞRUER GROUP’TAN DEPREM BÖLGESİNE LOJİSTİK DESTEK

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve başta Adana, Hatay, Diyarbakır olmak üzere 10 ilimizde olağanüstü yıkıma yol açan iki büyük depremden sonra tüm Türkiye depremden sağ kurtulan vatandaşlarımız için el ele verdi. Bölgeye depremzede vatandaşlar için temel ihtiyaçları taşıyan tırlarıyla ulaşım sağlayan Doğruer Lojistik, hem yerel halka yardımlarını hem de kurtarma ekiplerine desteklerini sürdürüyor.

banner114
DEPREM 10.02.2023, 16:52 11.02.2023, 15:46 Taşıma Dünyası
DOĞRUER GROUP’TAN DEPREM BÖLGESİNE LOJİSTİK DESTEK

ARAÇLARIMIZI DEPREM BÖLGESİNE YÖNLENDİRDİK

Doğruer Group Yönetim Kurulu Üyesi Uğuray Doğruer; “Ülkemizde yaşanan bu acı felaketten dolayı hepimiz derin üzüntü içindeyiz. Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Bu faciadan sağ kurtulan vatandaşlarımıza yardım etmek hepimizin birincil görevi. Bu yüzden biz de depremlerin hemen ardından Doğruer Lojistik olarak bütün imkanlarımızı ve araçlarımızı deprem bölgesine yönlendirdik. Tırlarımızı temel ihtiyaç, battaniye, çadır ve jeneratörlerle doldurduk ve bölgeye ulaştırdık. Özellikle jeneratörler şu an arama kurtarma çalışmalarının devam etmesi ve iletişimin sağlıklı olabilmesi için büyük önem taşıyor. Gönüllü ekip arkadaşlarımızla beraber hem depremzedelerimize hem de buradaki arama kurtarma ekiplerimize yardımlarımızı ve desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” dedi.

DOĞRUER GROUP HAKKINDA:

1969 yılında kurulan Doğruer, 1982 yılında karayolu, denizyolu, lojistik, depolama, gümrükleme ve gümrüklü antrepo faaliyetlerini aynı çatı altında bir araya getirerek dış ticaretin her alanında hizmet veren bir sistem kurdu. Firma, 56.000 m² kullanılabilir depolama alanı, 7000 m² gümrüklü depolama alanı, 50 tırlık filosu, kendi gümrük müşavirliği ve dış ticaret firması, 200’ü aşkın çalışanı ile müşterilerine komple ve sorunsuz hizmet vermektedir.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159