GAİD Antakya’ya 32 bin kişilik ramazan kolisi gönderdi.

banner113

Gümrüklü antrepo sektörünün en büyük çatı örgütü Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği (GAİD), deprem felaketinin ardından zor koşullarda yaşamını sürdüren depremzedelere yardım elini uzattı. GAİD, depremden en çok etkilenen yerlerden biri olan Antakya’ya 32 bin kişilik ramazan kolisi gönderdi. Kahvaltı kumanyasından oluşan ramazan kolileri, depremin ardından Hatay’da Koordinatör Vali olarak görevlendirilen Erzincan Valisi Mehmet Makas’a teslim edildi.

banner114
DEPREM 03.04.2023, 13:13 03.04.2023, 13:33 Erkan YILMAZ
GAİD Antakya’ya 32 bin kişilik ramazan kolisi gönderdi.

Deprem bölgesine sağlanan yardım ve desteklerin ilk gün olduğu kadar hız kesmeden devamının taşıdığı önemin farkındalığıyla hareket ettiklerini belirten GAİD Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Değirmenci, dernek üyelerinin gösterdiği dayanışma ile hazırlanan ramazan kolileri ile ihtiyaç duyulan gıda yardımlarının akışına katkıda bulunmayı, yardımlaşma ayı ramazanın bereketini depremzedelerle paylaşmayı amaçladıklarını söyledi.  Değirmenci, tüm Türkiye’yi derinden etkileyen deprem felaketinde yaraların sarılması için GAİD’in ilerleyen günlerde de katkı sağlamaya devam edeceğini ifade etti.

GAİD 

Gümrüklü antrepo işletmecilerini tek çatı altında toplayan Gümrüklü Antrepo İşletmecileri Derneği (GAİD), 27 Temmuz 2020’de faaliyetlerine başladı. GAİD, çözüm odaklı yaklaşımı ile tüm paydaşlara destek olarak dış ticarete katma değer sağlamak amacı ile yola çıktı.  Dernek, kamunun yaptığı sektörel faaliyetlerde kurumlarla birlikte hareket ederek şeffaf, güvenilir ve sürdürülebilir çalışmalar yapacak. Kamu- özel sektör iş birliğinde öncü sektör örgütü olmayı hedefleyen GAİD; lojistiğin bir parçası olan gümrükleme ve depolama işlemlerinin gerçekleştirildiği gümrüklü antrepo sektörünün sesini daha yüksek duyurabilmesi ve alınan kararlarda söz sahibi olunabilmesi için çalışmalar yürütecek.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159