banner69

Has Turizm seferlerine 12 Mart’ta start veriyor

banner113

Has Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Kara deprem felaketi nedeniyle ara verdikleri seferlere 12 Mart 2023 itibariyle tekrar start vereceklerini açıkladı.

banner114
DEPREM 07.03.2023, 18:10 Erkan YILMAZ
Has Turizm seferlerine 12 Mart’ta start veriyor

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli olarak meydana gelen deprem 11 ili etkiledi. Yaşanan depremden en büyük hasar gören illerden biri de Hatay oldu. Deprem nedeniyle operasyonlarına ara vermek zorunda kalan Has Turizm seferlerine 12 Mart itibariyle tekrar start veriyor.

Depremzedeler için ücretsiz kontenjan

Has Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Kara yaptığı açıklama ile seferlere 12 Mart itibariyle tekrar start vereceklerini belirterek şunları söyledi: Has Turizm ailesi olarak 6 Şubat depremiyle birlikte operasyonlarımızı durdurmak zorunda kalmıştık. Milenyum faciasında ölenlere rahmet, yaralananlara da şifa diliyoruz. Karşı karşıya kaldığımız afetten ve sonuçlarından dolayı derinden müteessiriz. 12 Mart 2023’ten itibaren ilk etapta Ankara, Konya, Mersin, İzmir, İstanbul, Edirne, Antalya seferlerine başlıyoruz, Has Turizm uygulamasında ve online satış portallarında satışa başlıyoruz. Kısa bir süre sonra da Antakya otogarında 1. perondaki konteynerde hizmet vereceğiz. Her otobüsümüzde DEPREMZEDELER için ücretsiz KONTENJANIMIZ olacak, dilerim böyle felaketlerle bir daha karşılaşmayız.

Yorumlar (3)
Memet 1 yıl önce
Bu kadar Hatay Antakya iskenderun ların sayeseinde bu kadar büyüdünüz ve sizin gibi büyük bir firma 1 sene boyunca depremzedeleri bedava taşısanız Zeyrek dokunmaz 1ay boyunca bu firmayı kapatmışsınız bir vatandaşımızı üçretsiz taşımamanız burdan sadece yazıklar olsun diyorum yuh diyorum ne diyim size telefon numaram bu ara aynısını söylerim sana 05355690447
Gönül cifcifli 1 yıl önce
Hala devam ediyor mu ve nerden kalkıyo
Gönül cifcifli 1 yıl önce
Hala devam ediyor mu ve nerden kalkıyo
banner117
15
açık
banner159