banner69

Mercedes-Benz Türk, deprem bölgesine destek çalışmalarını sürdürüyor

banner113

Ülkemizi derinden sarsan 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin ardından bölge halkının yaralarını sarmak için tüm çalışanları, bayi ve yetkili servis ağıyla birlikte seferber olan Mercedes-Benz Türk; sosyal yaşamın devamlılığı, çocukların sosyal gelişimi, gençlerin eğitimi ve desteklerin sürekliliği için çalışmaya devam ediyor.

banner114
DEPREM 27.02.2024, 12:33 01.03.2024, 00:42 Erkan YILMAZ
Mercedes-Benz Türk, deprem bölgesine destek çalışmalarını sürdürüyor

Mercedes-Benz Türk, depremin ilk gününden bu yana dayanışmanın gücüyle bölgenin ve bölge halkının yanında olmayı sürdürüyor. Bu kapsamda; Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Mercedes-Benz Türk Genel Sekreter, Hukuk ve Uygunluk Direktörü Gamze Gökçen Pilevne, Kamu ile İlişkiler Müdürü Selen Altan ve Mercedes-Benz Türk Kurumsal İletişim Müdürü Miray Demirel, Hatay’ın Antakya ilçesindeki İSO Yaşam Kenti’ni ve Adana’daki Çocuk İyilik Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Deprem bölgesine yapılan yardımların ve desteklerin uzun vadeli olması gerektiğini vurgulayan Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün; “Depremlerin acısını ve üzüntüsünü hala derinden yaşıyoruz. Depremin ilk zamanlarında çok zorlu bir süreçten geçtik. Ancak bundan sonrası için hepimize çok daha büyük görevler düşüyor. Bölge halkının yanında olmak, onların geleceğe umutla bakmasını sağlamak, her şeyden önce insanlık vazifemiz.” dedi.

Depremden etkilenen bölge halkına destek olmak için Mercedes-Benz Türk çalışanlarının katılımıyla kısa, orta ve uzun vadeli eylem planlarını uygulamayı sürdürdüklerini belirten Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, sözlerine şöyle devam etti; “Depremlerin hemen ardından tüm çalışanlarımız, bayilerimiz ve yetkili servislerimizle adeta bir seferberlik başlattık. Halen faaliyette olan destek fonumuzu kurduk. Büyük bir birlik ve beraberlik örneği gösteren, gece gündüz yardım için çalışan tüm Mercedes-Benz Türk çalışanlarına ve tüm paydaşlarımıza yeniden en içten teşekkürlerimi sunuyorum.”

“Depremzede aileler ile bir aradayız”

İSO Yaşam Kenti’ndeki ailelerle bir araya gelmeyi ve ihtiyaçları anlık olarak takip etmeyi önemsediklerini belirten Süer Sülün; “İstanbul Sanayi Odası’nın öncülüğünde kurulan İSO Yaşam Kenti, depremzede ailelerin kalıcı konutlara geçmeden önce bir nebze olsun yaşamlarını kolaylaştırmak adına önemli bir rol üstleniyor. Biz de desteklerimizle, sosyal hayatın devamlılığını sağlamaya yardımcı oluyoruz. Bölgede desteklerin sürekliliğini sağlamak büyük önem taşıyor. Periyodik olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerle, ihtiyaçların takibini yapıyor ve gereksinimlere daha çabuk yanıt veriyoruz. Aynı zamanda tüm Mercedes-Benz Türk ailesinin onların yanında olacağı mesajını paylaşıyoruz.” dedi.

Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, depremden etkilenen çocukların tekrar yaşama sarılmaları için sağlanacak her türlü desteğin çok önemli olduğunun altını çizdi. Sülün, sözlerine şöyle devam etti; “Deprem sonrasında en çok zarar görenlerin başında çocuklar geliyor. Bu nedenle çocuklarımızın yeniden normal yaşamlarına dönmelerini sağlayacak her adımın büyük bir önemi var. Çocukların eğitimlerinin devamlılığı son derece önemli. Bu kapsamda öğrencilerimizin eğitimlerine yardımcı olmak için gerekli donanım desteğini sağlıyoruz. Bunun yanı sıra keyifli vakit geçirebilecekleri alanlar da oluşturmaya çalışıyoruz. Bölge ziyaretimiz kapsamında depremde uzuvlarını kaybetmiş, 21 yaşına kadar olan çocuklara ve gençlere en ileri teknoloji ile ortopedik ve psikolojik destek sağlayan Çocuk İyilik Merkezi’ni de ziyaret ettik. Hem çocuklarımızı görmek hem de merkezin ihtiyaçlarını ilk elden öğrenmek istedik. Bölgeyi ve bölge insanını tekrar ayağa kaldırmanın uzun soluklu bir süreç olduğunu biliyoruz. Ancak ülkemizin yüksek dayanışma gücüyle bunu başaracağımıza yürekten inanıyorum. Mercedes-Benz Türk olarak, depremden etkilenen bölge halkının yanında olmayı sürdüreceğiz.”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159