banner69

Ceva Lojistik Liderlik Akademisi ilk mezunlarını verdi

banner113

CEVA Lojistik ile Koç Üniversitesi’nin birlikte düzenlediği Liderlik Gelişim Akademisi ilk mezunlarını verdi.

banner114
EĞİTİM 06.01.2015, 10:19 06.01.2015, 15:52 Taşıma Dünyası
Ceva Lojistik Liderlik Akademisi ilk mezunlarını verdi
CEVA Lojistik’in kendi bünyesinde bulunan profesyonelleri geleceğin liderleri olarak yetiştirme hedefi doğrultusunda Koç Üniversitesi ile işbirliği yaparak düzenlemiş olduğu 4 modülden oluşan ve 5 yılda 100 kişinin eğitim almasını öngören Liderlik Gelişim Akademisi programında,  geleceğin liderleri olmaya aday 20 kişi, Koç Üniversitesi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde projelerini sunarak sertifikalarını aldılar.

CEVA Lojistik Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Fuat Adoran, bu programdan mezun olanların CEVA’nın geleceğinde kilit roller üstleneceklerine inandığını belirtti. 

CEVA Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Nihan Usanmaz, 4 bin kişilik bir aile olan CEVA Türkiye’de özellikle gelecek vaat eden yetenekleri belirlediklerini, dünya çapında lojistik sektörü yöneticisi ve geleceğin liderleri olarak yetiştirmek üzere yoğun eğitimler verdiklerini belirtti. 

Koç Üniversitesi Üst Düzey Eğitim Programları Yöneticisi Örpen İstanbullu da ilk eğitim döneminin çok başarılı geçtiğini söyledi.


CEVA Lojistik Türkiye ve Balkanlar Genel Müdürü Fuat Adoran



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159