Ekol, FIATA Diploma Eğitimi katılımcılarını ağırladı

banner113

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen FIATA Diploma Eğitimi katılımcıları, Ekol Lojistik’in Sakura Tesisi’ne saha ziyareti gerçekleştirdi.

banner114
EĞİTİM 17.02.2016, 12:17 17.02.2016, 12:20 Taşıma Dünyası
Ekol, FIATA Diploma Eğitimi katılımcılarını ağırladı
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen FIATA Diploma Eğitimi katılımcıları, Türkiye’de sektörünün en beğenilen şirketi unvanına sahip Ekol Lojistik’in Sakura Tesisi’ne saha ziyareti gerçekleştirdi.

Ekol Lojistik’in Yetkilendirilmiş Yükümlü (AEO) sertifikalı Gebze’de yer alan Sakura Tesisi’nde 13 Şubat Cumartesi günü gerçekleşen saha ziyaretinde, FIATA Diploma Eğitimi katılımcılarına, karayolu taşımalarında parsiyel yüklemeler ve süreç akışları, yükleme sırasında dikkat edilmesi gerekenler, ürünlere göre yükleme örnekleri ile araç çeşitleri ve özellikleri hakkında bilgi verildi. Sektörde Yüklemelerin Yetkilendirilmiş Yükümlü kapsamında yapıldığı Sakura Tesisi’nde katılımcılara, Yetkilendirilmiş Yükümlü süreç akışı ve Yetkilendirilmiş Yükümlü sürecinin getirdiği yenilikler de anlatıldı. 

UTİKAD ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen FIATA Diploma Eğitimi, İTÜ İşletme Fakültesinde gerçekleştirilen derslerin yanında pratik uygulamaların yerinde incelendiği saha ziyaretleri ile tüm taşıma modlarını kapsıyor

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159