Mais Akademi çalışanlarına hem mesleki hem kişisel gelişim eğitimi verecek

MAİS AKADEMİ satış, teknik ve satış sonrası ticari olmak üzere üç ana başlıkta vereceği eğitimlerle, çalışanların hem mesleki hem de kişisel gelişimini destekliyor.

banner114
EĞİTİM 28.01.2023, 14:25 Taşıma Dünyası
Mais Akademi çalışanlarına hem mesleki hem kişisel gelişim eğitimi verecek

MAİS A.Ş., her işin kalbinde konumlandırdığı koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışını bir üst seviyeye taşımak için MAİS AKADEMİ’yi hayata geçirdi.

Her biri konusunda uzman eğitimci kadrosuyla öne çıkan MAİS AKADEMİ, modern ve teknolojik altyapıyla donatılan bir eğitim merkezi olarak faaliyetlerine başladı. Merkez, üst katında 2.150 metrekare kapalı alana sahip 7 mekanik eğitim sınıfı, 2 ticari eğitim sınıfı, 2 dijital eğitim sınıfı, 4 koçluk odası ve sosyal alanlarıyla keyifli ve daha verimli bir eğitim deneyimi sunuyor. 630 metrekare kapalı alan, alt katında ise 2 ayrı sınıftan oluşan boya ve karoseri atölyesinde düzenlediği uygulamalı eğitimlerle deneyim ve beceri gelişimine katkı sağlıyor. Merkez 20 bin kişi/gün yıllık eğitim kapasitesiyle, sektöre uzman insan kaynağı sağlanmasında büyük önem taşıyor.

Merkez, sınıf eğitimleri, sanal sınıf eğitimleri, uzaktan eğitim, R-Learning online eğitim platformu, Renault sanal akademi (RVA) ve online değerlendirme platformu EVA’yla hem yerinde hem de online olarak eğitimlere erişim kolaylığı sunuyor.

Renault’nun global eğitim merkezi “Renault Academy”nin programlarına paralel olarak oluşturulan içerikler, ihtiyaç dahilinde lokal eğitim programlarıyla da destekleniyor. Eğitimlerin sonunda yapılan değerlendirme sonucunda başarılı olanlara verilen sertifikayla da eğitimler tescilleniyor.

MAİS A.Ş. Genel Müdürü Dr. Berk Çağdaş, "MAİS A.Ş. olarak, müşteri, yetkili satıcı ve çalışanların koşulsuz memnuniyetini şirketimizin en öncelikli hedefleri arasında konumlandırıyoruz. Bu üç başlığa da hizmet eden MAİS AKADEMİ’yi hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. MAİS AKADEMİ’de verilen eğitimlerle en temel başlığımız olan müşteri memnuniyetini, kalite odaklı hizmet anlayışımızla birleştirerek en üst boyuta taşımak ana hedefimizi oluşturuyor. Çalışanlarımıza teknik eğitimlerin yanı sıra empati, uçtan uca müşteri ilişkileri yönetimi ve davranışsal kabiliyetlerinin artırılması gibi birçok konuda eğitimler sunan merkez, onların mesleki ve kişisel gelişimlerini de desteklerken yetenekli insan kaynağının ortaya çıkmasına da olanak sağlıyor. Gelecek vizyonumuz dahilinde MAİS AKADEMİ için yatırımlarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159