STILL ARSER uzun dönemli staj programını başlatıyor

banner113

İç lojistik sektöründe hizmet veren STILL ARSER, üniversite öğrencilerine yönelik 6 aylık staj programı uygulamasını temmuz ayında başlatacak. Programı başarıyla tamamlayan gençler şirket bünyesinde faklı rollerde de çalışma fırsatı bulabilecek. İç lojistik sektöründe satış, satış sonrası hizmetler, uzun ve kısa dönem kiralama, otomasyon ve iş güvenliği hizmetleri sunan STILL ARSER, uzun dönemli staj programını başlatıyor.

banner114
EĞİTİM 01.06.2023, 11:19 01.06.2023, 11:23 Erkan YILMAZ
STILL ARSER uzun dönemli staj programını başlatıyor

Türkiye’nin önde gelen firmalarıyla güven ilişkisine dayalı olan iş ortaklığını uzun yıllardır sürdüren STILL ARSER’in 6 ay sürecek uzun dönemli staj uygulaması 3. ve 4. sınıf üniversite öğrencilerine yönelik olacak. İlki önümüzdeki temmuz ayında başlayacak uzun dönem staj programını başarıyla tamamlayan stajyer öğrencilere STILL ARSER’de iş hayatını sürdürme imkânı sunulacak. Programa kabul edilen üniversite öğrencileri; Satış, Servis, İK, Pazarlama &Kurumsal İletişim, Operasyon, Finans & Muhasebe ve IT olmak üzere şirketin tüm departmanlarında çalışabilecek. Sürekli hale getirilecek bu programa üniversitelerin ilgili bölümlerinde okuyan öğrenciler katılabilecek.STILL ARSER İnsan Kaynakları Direktörü Gamze Sarı, uzun dönem staj programıyla genç ve yeni mezun istihdamına katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Gamze Sarı, programın şirketin tüm departmanlarında uygulanacağını ve ilk programa 8 öğrenci kabul edileceğini belirterek, şu bilgileri verdi: “Bu programın çıkış noktası, genç yetenekleri keşfederek, öğrenme ve gelişim fırsatları sunmak. Böylece genç ve yeni mezun istihdamına katkı sağlamak. Diğer taraftan pazarın dinamik olması sebebiyle alternatif aday havuzu oluşturma ihtiyacı ve back-up kültürü oluşumuna katkı sağlamak da hedeflerimiz arasında yer alıyor. Üniversite öğrencilerine dinamik bir kültürde insanı odağına alan yaklaşım ile iş süreçlerimize katkı sağlayabileceği, yeni fikir ve projelerini sunabileceği bir çalışma deneyimi sunacağız. Rotasyon ile farklı lokasyonlardaki atölyelerimizde ve operasyon merkezimizde çalışma ve gözlem yapma imkânı vereceğiz. Stajyer öğrencilerimiz bu programla alanında uzman kişilerle çalışma ve farklı projelere katılma fırsatı bulacak. Programı başarıyla tamamlayan gençlerimize sonrasında da geleceğini bizimle inşa etme fırsatı tanınacak.”

STILL ARSER 

1920’de kurulan STILL GmbH, dünya çapında 9000’den fazla çalışanıyla forklift sektörünün öncüsüdür. 2013 yılına kadar Arkas bünyesinde faaliyetlerini sürdüren firma; o yıl içinde STILL GmbH ile ortaklık kurarak STILL ARSER adıyla faaliyetlerine devam etme kararı aldı. STILL ARSER, İstanbul ve İzmir’deki merkez ofisleri ile Türkiye’nin her yerine dağılmış bayi ağıyla hizmet veriyor. Yeni ve ikinci el araç satışlarının yanında özellikle kiralama projelerine odaklanarak, profesyonel personeli ve 4500’ü aşkın ekipmanı sayesinde Türkiye’nin önde gelen firmalarıyla iş ortaklığını sürdürüyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159