TÜV AustriaTurk Online Akademi ile kariyer yolculuğunda dev adım

banner113

Türkiye’de kurumsal ve bireysel eğitimler veren TÜV Austria Turk Akademi yenilenen Online Akademi platformunda yer alan 100’den fazla Asenkron (Videolu) Eğitimle, kariyerlerini geliştirmek isteyen kişilere destek oluyor. TÜV AUSTRIA TURK Akademi’nin yıllara dayanan eğitim altyapısı, alanlarında uzman eğitmenleri ve sektörde deneyimli çalışanları tarafından verilen eğitimleri başarıyla tamamlayan kişiler, TÜV Austria Eğitim Sertifikası almaya hak kazanıyor.

banner114
EĞİTİM 17.06.2022, 12:10 Erkan YILMAZ
TÜV AustriaTurk Online Akademi ile kariyer yolculuğunda dev adım

Ulusal ve uluslararası yetkilerini kullanarak, Türkiye’de gözetim, denetim, eğitim ve sertifikalandırma alanında faaliyet gösteren TÜV AustriaTurk’ün Akademi birimi, yenilenen TÜV Austria Turk Online Akademi platformundayer alan 100’ü aşkın eğitim ile kişisel gelişimine katkıda bulunmak isteyenlerin kariyerlerine katkı sağlıyor. Platformdaki eğitimlere ulaşmak isteyen kişiler platforma üye olarak, talep ettikleri eğitimlerin videolarına ulaşabiliyor, ücretsiz eğitim videolarını izleyebiliyor, videolarda yer alan eğitmenlerin profillerinden özgeçmiş bilgilerinin detaylarını görebiliyorlar.Eğitimlere erişim cep telefonu, tablet ve bilgisayar üzerindenmekan bağımsız gerçekleşiyor ve beğendikleri eğitimleri hemen satın alıp, diledikleri zaman izleyebiliyorlar. Türkçe ya da İngilizce alt yazılı olarak verilen eğitimleri tamamlayan kişiler TÜV Austria Turk Eğitim Sertifikası almaya hak kazanıyor.

Herkesin farklı eğitim ihtiyaçları olduğunu belirten TÜV Austria Turk Akademi Direktörü İpek Keskin, “TÜV AustriaTurk Akademi’nin yıllara dayanan eğitim altyapısı, konusunda uzman eğitmenleri ve sektörde deneyimli çalışanları tarafından www.online.tuvakademi.org platformuna özel oluşturulanvideolu (asenkron) eğitimleri; yönetim sistemleri, gıda güvenliği, bilgi güvenliği, iş sağlığı güvenliği, satış, finans, psikoloji, kişisel gelişim gibi çok çeşitli kategorilerde 20’ye yakın eğitmen ile gerçekleştiriyoruz. Platformda yer alan eğitim programlarımız ile kişilerin kariyerleri ve bireysel gelişimlerinde ihtiyaç duydukları eğitimlere tek bir çatı altında ulaşmalarına destek oluyoruz. TÜV AustriaTurk Akademi programlarında edinilen bilgi ve yetkinlikler hem kişinin kendine hem de kuruma yatırım anlamında kısa zamanda geri dönüş sağlıyor” dedi.

Tek yapılması gereken platforma üye olmak

TÜV Austria Turk Online Akademi tarafından verilen ‘’Yönetim Sistemleri Eğitim Kategorisi’’ kapsamında; ‘Kalite Yönetim Sistemi Bilinçlendirme’, ‘Çevre Yönetim Sistemi Bilinçlendirme’, ‘Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Bilinçlendirme’, ‘Yönetim Sistemleri Tetkik Kılavuzu İç Tetkikçi’, ‘Kaliteye Giriş’, ‘Süreç Yönetimi’, ‘Sistem Entegrasyon’ ve ‘Kurumsal Risk Yönetimi’ alanlarında eğitimler veriliyor. ‘’Gıda Güvenliği’’ alanında ‘Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Bilgilendirme’ ve ‘HACCP’ alanlarında eğitimler katılımcılara verilirken, ‘’Kişisel Gelişim’’ alanında ise ‘B2B Satış ve İkna’, ‘İkna ve Etkileşim’, ‘Sunum Teknikleri’ ve ‘Yenilikçi Yöntemler ile İş Etüdü’ ve daha bir çok alanda 100’e yakın eğitim videosu buluyor.

Platformda Ücretsiz seminerlerin sayısı artmaya devam edecek

TÜV AustriaTurkOnline Akademi platformu üyelikle ücretsiz seminerlerin videolarına da erişim imkânı da sağlıyor. Finans sektörünün deneyimli ismi Dr. Murad Kayacan’ın hazırladığı “Borsa Yatırım Fonları” ve “Eurobond” eğitimleri ile uzman eğitmen Ali Kirman’ın “Satışta Pazarlık Taktikleri” semineri ve daha birçok ücretsiz video içeriğine platforma üyelik ile ulaşabilirsiniz.Tamamen ücretsiz olan üyelik ile platforma çok yakında eklenecek yeni programlara da katılabileceksiniz.

Bireysel ve Kurumsal gelişime katkı sağlıyor

Teknik eğitimlerin yanı sıra TÜV AustriaTurk Online Akademi’de kurumsal hayatta kendini geliştirmek isteyenlerin yararlanabileceği birçok eğitim seçeneği de yer alıyor. Deneyimli eğitmen Erdem Karagöz’ün “B2B Satış Teknikleri”, “İkna ve Etkileşim” ile “Sunum Teknikleri” programları da tercih edilen bireysel eğitimler arasında yer alıyor.

Sertifikalar uluslararası geçerliliğe sahip

Gıda ve Bilişim sektörlerinde en çok ihtiyaç duyulan “ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı” ve “ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Standardı” eğitimlerine de TÜV AustriaTurk Akademi uzaktan eğitim platformundan katılmak mümkün oluyor. Eğitimleri ve eğitimlerin içerebileceği sınavları başarı ile tamamlayanlar, TÜV AustriaTurk farkıyla sağlanan ve küresel tanınırlığa sahip Başarı sertifikasına hak kazanıyor.

Eğitimler ile ilgili detaylı bilgiyehttps://tuvakademi.org/ve platform ile ilgili detaylı bilgiye www.online.tuvakademi.orginternet sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159