banner69

Doğan Trend Otomotiv Kuzey Otomotiv ile Küçükçekmece’de

banner113

Doğan Trend Otomotiv ailesi yeni bayilerle büyümeye devam ediyor. Bu kapsamda Doğan Trend Otomotiv’in MG, Suzuki ve Wallbox markalarına Küçükçekmece’de yetkili satış ve servis hizmeti verecek olan Kuzey Otomotiv’in açılışı gerçekleşti.

banner114
ELEKTRİKLİ VE HİBRİT ARAÇLAR 12.10.2023, 09:04 12.10.2023, 09:08 Erkan YILMAZ
Doğan Trend Otomotiv Kuzey Otomotiv ile Küçükçekmece’de

Sektörde 30 yıllık tecrübeye sahip Kuzey Otomotiv’in Küçükçekmece bayisinin açılışına Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin ve Doğan Trend Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Tibet Soysal katılım sağladı. Kuzey Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Küçük ve Emin Küçük’ün yönetiminde, 1.500 metrekarelik geniş servis alanının yanı sıra 650 metrekarelik modern showroom’u ile hizmet vermeye başlayan Kuzey Otomotiv’de elektrikli ve hibrit otomobiller konusunda uzman bir ekip görev yapıyor. Kuzey Otomotiv ayrıca filo kiralama hizmeti de sunuyor.

Doğan Grubu’nun otomotiv sektöründeki 60 yıllık tecrübesini elektromobilite ile birleştirerek elektrikli ve hibrit otomobiller konusunda sektörün önde gelen markalarını aynı çatı altında toplayan Doğan Trend Otomotiv, yeni bayileriyle büyüme faaliyetlerini sürdürüyor. Kullanıcı deneyimine verdiği önem ile tanınan Doğan Trend Otomotiv, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu doğrultuda, MG, Suzuki ve Wallbox markalarıyla Küçükçekmece’de satış ve servis hizmeti verecek olan Kuzey Otomotiv’in açılışı gerçekleşti. Sektörde 30 yıllık tecrübeye sahip Kuzey Otomotiv’in Küçükçekmece bayisinin açılışına Doğan Trend Otomotiv CEO’su Kağan Dağtekin ve Doğan Trend Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Tibet Soysal katılım sağladı.

MG 27, Suzuki 31 bayiye ulaştı!

Eylül ayında MG bayilerinin sayısı 27’ye, Suzuki bayilerinin sayısı 31’e ulaştı. 650 metrekarelik modern showroom’un yanı sıra 1.500 metrekarelik geniş servis alanına da sahip olan Kuzey Otomotiv’de alanında uzman kişilerden oluşan 30 kişilik bir ekip görev yapacak. Suzuki’nin hibrit, MG’nin ise elektrikli modelleri için profesyonel bir ekiple hizmet verecek olan Kuzey Otomotiv, aynı zamanda filo kiralama seçeneği de sunuyor. Yeni bayide, elektrikli araç sahiplerinin en iyi şarj çözümlerine ulaşmasını sağlamak için Wallbox’ın geliştirdiği verimli ve yüksek teknolojili ürünler de kullanıcılar ile buluşuyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159