BP Akaryakıt Acentaları eğitim için bir araya geldi

banner113

BP Türkiye’nin 41 acenta yetkilisi daha mükemmel hizmet kalitesi için çeşitli branşlarda eğitim aldı.

banner114
ENERJİ 01.11.2016, 11:21 01.11.2016, 11:29 Taşıma Dünyası
 BP Akaryakıt Acentaları eğitim için bir araya geldi
BP Türkiye’nin acenta işletmeciliği modeli ile işletilen 38 istasyonunundan sorumlu 41 acenta yetkilisi, 9 ayrı başlıkta toplanan eğitimler için 20-21 Eylül’de İstanbul Pendik Greenpark Otel’de bir araya geldi.
 
BP Acenta istasyon sistemindeki kaliteyi arttırmak, müşteri hizmetlerinde mükemmelliyet sağlamak ve hizmet kalitesindeki standartı sürdürmeyi hedefleyen eğitimlerde Hukuk, Finans, Sağlık, Emniyet, Çevre ve Güvenlik (SEÇ-G), Operasyonel Mükemmellik, Pazarlama, Akaryakıt Dışı Gelirler, Taşıtmatik, Etik ve Yasal Uyumluluk başlıkları altında 9 farklı konu altında şirket kalite ve standartları paylaşıldı.
 
BP Akaryakıt Türkiye Acenta ve Akaryakıt Dışı Gelirler Satış Müdürü Arda Uncu, acenta işletmeciliği iş modelinin kısa sürede önemli bir başarı kazandığını belirterek şunları söyledi; “Çok kısa sürede 41 acenta istasyonuna ulaştık ve bu sayı giderek artacak. Türkiye sürekli kendini yeniliyor, müşterilerimizin davranış biçimleri değişiyor. Bizim de ona uygun tekliflerle kendimizi yenilememiz gerekiyor. Acente modelinin amacı yakıt almaya gelen müşterilerimizin istasyondan çok iyi bir hizmet alarak ayrılmasını sağlamak. Eğitimlerde de hem modelin sürdürülebilirliğine katkıda bulunacak hem de başarısını artıracak konulara odaklandık. Acente modelinin BP’nin kalitesini daha iyi yansıtmasını hedefliyoruz ve BP’nin yüksek standartlarını yaygınlaştırarak müşteri memnuniyetini artırıyoruz.”
 
BP tarafından halen 41 istasyonda uygulanmakta olan “Acenta İşletmeciliği Modeli” giderek yaygınlaşan ve önümüzdeki dönemde de yaygınlaştırılması hedeflenen bir iş modeli. BP’nin kendi perakende noktaları olan bu istasyonların BP’nin tüm standartlarını ve uygulamalarını en iyi şekilde yansıtan ve müşterilere kaliteli hizmet sunan örnek istasyonlar olması hedefliyor. İstasyonları en verimli şekilde işletmeyi hedefleyen acente modeli, uzun vadeli anlaşmalarla çalışılıyor ve her yıl performans değerlendirmesine göre süre uzatılabiliyor. “Acente” tarafından işletilen bu istasyonlar,sürekli olarak BP tarafından denetleniyor.



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159