banner69

MOTUL 2023 hedefini "Yeni Zaferler" olarak belirledi

banner113

Madeni yağ sektörünün lider markalarından Motul, tüm Türkiye’den gelen satış temsilcilerinin katılımı ile 2022 toplantısını gerçekleştirdi. “Tüm Gücümüzle Yeni Zaferlere” mottosu ile gerçekleştirilen satış ekipleri toplantısına 97 temsilci katılım gösterdi. Sahada özveri ile çalışan ve Motul’ün yükselen pazar payında büyük emekleri olan satış temsilcilerine özel olarak düzenlenen organizasyon 2023’te “Yeni Zaferler” elde etme hedefi ile son budu

banner114
ENERJİ 16.12.2022, 14:56 Erkan YILMAZ
MOTUL 2023 hedefini "Yeni Zaferler" olarak belirledi

Antalya Pine Beach Otel’de organize edilen toplantı, Motul Türkiye ve Orta Doğu Genel Müdürü Dmitry Bakumenko’nun açılış konuşması ile başladı. Bakumenko konuşmasında Motul’ün Tükiye’de elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan satış temsilcilerine çalışmaları için teşekkür etti. 3 gün boyunca süren toplantıda Motul Satış Müdürü Kerem Oyılmaz, Pazarlama Müdürü Özge Bodur Karakaş ve Teknik Müdür Ercüment Gül satış temsilcilerine özel sunum ve çalıştaylar gerçekleştirdi.

Ayrıca Satış ve Girişimci Mentoru Mert Aydıner satış temsilcilerine özel bir sunum gerçekleştirdi. Nöro Satış ile ilgili sunum, satış temsilcileri tarafından ilgi ile takip edildi. Toplantı, 2023 senesinde yeni zaferler ve yeni hedefler elde etmek için yola çıkan satış ekipleri için verimli ve doyurucu geçti. Satış temsilcilerinin sabırsızlıkla beklediği Motul Şampiyonlar Ligi Ödül Töreni 2. kez düzenlendi. Satış rakamları ve performans kriterlerine göre 4 kategoride ödüller sahiplerini bulurken, kıdem ödülleri de uzun yıllardır Motul için sahada olan satış temsilcilerine takdim edildi. Eğlencenin de unutulmadığı 2022 Satış Temsilcileri toplantısında yılbaşı partisi ile seneye kapanış yapıldı.

MOTUL 

Motul, 100’den fazla ülkede faaliyet gösteren, madeni yağ alanında uzman, Fransa merkezli bir üreticidir. Otomotiv, motosiklet, ağır vasıta, marine yağları ve Motul Tech birimi aracılığı ile endüstriyel yağların formülasyonu, üretimi ve dağıtımında uzmanlaşmıştır.165 yıldan uzun süredir ürünlerinin kalitesi, yenilikçiliği ve motor sporlarındaki etkinliği ile tanınan Motul, ayrıca sentetik yağ uzmanı olarak da bilinmektedir. 1971 yılında Motul, havacılık endüstrisinden kaynaklanan ester teknolojisini kullanarak otomobil motorları için-300V olarak ünlenen- %100 sentetik yağ formülasyonunu ilk kez üreten yağ üreticisi olmuştur. Yıllar içinde Motul, yarış dünyasındaki birçok takım ve üreticinin resmi tedarikçisi olarak geniş tecrübe kazanmış ve onun bu bağlılığı, motor sporlarının teknolojik gelişimine katkıda bulunmuştur. Motul bugün birçok uluslararası yarış takımı için resmi bir tedarikçi olarak yatırım yapmaya devam etmektedir: Le Mans 24 Saat Yarışı (otomobil ve motosiklet), FIA Dünya Dayanıklılık Şampiyonası (WEC), Super GT, Dakar, MotoGP, World Superbike, World MX, Endurance World Championship, Supercross, IOM TT, Rallycross, F1 Boat yarışı bunlardan sadece bazılarıdır.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159