banner69

Varta’dan İşitme Cihazı Pilleri

banner113

3 Mart Dünya Kulak ve İşitme Günü’nün bu yılki teması ‘Değişen Zihniyetler.’ Dünya çapında işitme sağlığı konusunda farkındalık yaratma girişiminin bir parçası olan VARTA, geliştirdiği güvenilir ve güçlü inovatif ürünü işitme cihazı pillerini geçtiğimiz yıl piyasaya sundu.

banner114
ENERJİ 02.03.2024, 13:35 Taşıma Dünyası
Varta’dan İşitme Cihazı Pilleri

İskoçyalı Bilim Adamı Alexander Graham Bell’in işitme engeline yönelik yaptığı çalışmalardan dolayı doğum günü olan 3 Mart, Dünya Kulak ve İşitme Günü olarak kutlanıyor. Günün amacı dünya çapında, kulak ve işitme sağlığı üzerinde farkındalık yaratılmasının sağlanması ve bu konu üzerinde toplumun bilinçlendirilmesi. Dünya çapında işitme sağlığı konusunda farkındalık yaratma girişiminin bir parçası olan VARTA, işitme sorunları olan insanlar için güvenilir ve güçlü işitme cihazı pillerini bu amaçla ürün gamına kattı.

VARTA’nın son tüketiciye yönelik inovatif çalışmalarla geliştirdiği işitme cihazı pilleri, işitme sorunu yaşayanlara yardımcı olmak amacı ile üretilmeye başlandı. Dünya Sağlık Örgütü'ne (WHO) göre, yaklaşık 60 milyonu Avrupa'da olmak üzere dünya çapında 400 milyon kişide orta ve ileri derecede işitme kaybı bulunuyor. VARTA, işitme cihazı pilleri ile günlük yaşamda kulaktaki küçük yardımcılarına güvenmek zorunda olan işitme engellilerin bağımsız ve tatmin edici bir yaşam sürmelerine yardımcı olmak konusundaki iddiasını ortaya koyuyor.

Uzun ve kesintisiz bir işitme deneyimi sağlamak için işitme cihazı kullanıcılarının doğru pilleri seçmesinin önemine inanan VARTA’nın geliştirdiği kendi küçük ama işlevi büyük olan bu piller markanın kalite standartlarını yansıtıyor. Ürün, sadece sızdırmaz ve civa içermez olmakla kalmıyor, aynı zamanda en yaygın kullanılan pil varyantında 40 saate kadar ek çalışma süresi sunuyor.

Performans ve kapasite kaybı olmadan dört yıla kadar saklanabilen, kullanım kolaylığı sağlayan ve %100 geri dönüştürülebilir ambalajı ile öne çıkan VARTA işitme cihazı pilleri, Tıbbi Cihazlar Yönetmeliğine uygun olarak paketlenmiş ve işaretlenmiş. İşitme cihazı pilinin boyutuna bağlı olarak ilgili renk kodlamasıyla işaretlenmiş uzun tırnaklar, pilin işitme cihazına yerleştirilmesini de oldukça kolaylaştırıyor.

Standart ve piyasadaki en modern işitme cihazları için uygun olan VARTA işitme cihazı pilleri sadece uzun çalışma süresi ve kolay kullanım sunmuyor, aynı zamanda işitme sorunu olan kişiler için güvenlik ve bağımsızlık hissi de sağlıyor.

VARTA işitme cihazı pillerinin 10, 13, 312 ve 675 boyutlarında olmak üzere dört farklı alternatifi bulunuyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159