Mobil uygulamasını yeniledi

banner113

Aras Kargo eşsiz bir müşteri deneyimi sağlamak amacıyla mobil uygulamasını yeniledi.

banner114
FAYDALI BİLGİ 28.07.2017, 15:34 28.07.2017, 15:39 Taşıma Dünyası
Mobil uygulamasını yeniledi

Windows, IOS ve Android platformlarının tümünü destekleyen Aras Kargo’nunyeni mobil uygulaması kullanıcılarınaonline kargo takibinden kargo ücreti hesaplamaya, bulunduğu yere kurye çağırmaktan canlı destek hattına kadar birçok konuda kolaylıklar sunuyor.

Müşteri memnuniyetini üst noktalara taşıma vizyonu doğrultusundaçalışmalarına yön veren Aras Kargo mobil uygulamasını yeniledi. Windows, IOS ve Android olmak üzere üç mobil platformu da destekleyen ve bu özelliği ile sektörde benzersiz olan Aras Kargo’nun yeni mobil uygulaması üzerinden kullanıcılar,online kargo takibi yapabiliyor, en yakın şubeyi bulabiliyor, kargosunun ücretini hesaplayıp bulunduğu yere kolaylıkla kurye çağırabiliyorlar.

Canlı destek hattı

Aras Kargo’nun Microsoft Store, Google Play ve Apple Store’dan ücretsiz olarak indirilebilen yeni mobil uygulamasının sunduğu canlı destek hizmeti sayesinde, müşteri hizmetleriylekısa sürede iletişime geçilerek, gönderiler hakkında hızlı ve anında destek alınabiliyor.Dünya markası olma yolunda yatırımlarına devam eden Aras Kargo’nun uygulamaya koyduğuyeni aplikasyonu şu an 25 bin kişi tarafından kullanılıyor. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159