banner69

SunExpress ile Hatay ve Eskişehir’den aktarmasız Avrupa

banner113

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2021 yazında Anadolu – Avrupa uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Havayolu, Haziran sonu itibarıyla hem Hatay hem de Eskişehir’den Düsseldorf’a direkt tarifeli seferlerine başlıyor.

banner114
HAVAYOLU 30.06.2021, 22:12 Erkan YILMAZ
SunExpress ile Hatay ve Eskişehir’den aktarmasız Avrupa

Anadolu ile Avrupa kentleri arasında direkt seferlerle en fazla uçuş sunan havayolu SunExpress, bugün itibarıyla başlayan Hatay – Düsseldorf seferlerini haftada bir kez, Salı günleri gerçekleştireceğini duyurdu. İç hatlarda ise Hatay ile İzmir arasında haftanın dört günü sefer sunan SunExpress, Mayıs ayında başlayan Hatay – Antalya uçuşları ile de Türkiye’nin turizm merkezi Antalya’ya haftada 2 kez, Perşembe ve Pazar günleri Hatay’dan uçuş düzenliyor.

Mayıs sonu itibarıyla Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı’ndan Belçika’nın popüler turizm başkenti Brüksel’e haftada iki kez sefer sunmaya başlayan SunExpress, Eskişehir – Avrupa hattına eklediği yeni rotası Düsseldorf’a 30 Haziran itibarıyla haftada 1 kez, Çarşamba günleri uçmaya başlıyor.

SunExpress misafirleri, sunexpress.com web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret ederek SunExpress’in yaz sezonu tekliflerini inceleyebilir ve avantajlı fiyatlarla rezervasyon yapabilirler.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159