banner69

Küresel Çapta 57 Dijital Pazarlama Uzmanının Görüş Bildirdiği Uluslararası Rapor 2023 Yayınlandı!

banner113

Uluslararası çapta faaliyet gösteren Avrupa merkezli içerik pazarlama platformu WhitePress tarafından hazırlanan “Uluslararası Rapor 2023” yayınlandı. Aralarında Türkiye’den 3 uzman ismin de olduğu, dünya genelinden 57 dijital pazarlama uzmanının görüş bildirdiği rapor, birçok dilde ve onlarca ülkede yayınlandı.

banner114
İŞLETME / İK 19.01.2024, 13:12 19.01.2024, 13:23 Taşıma Dünyası
Küresel Çapta 57 Dijital Pazarlama Uzmanının Görüş Bildirdiği Uluslararası Rapor 2023 Yayınlandı!

Dünya geneli 80 binden fazla medya platformunu portföyünde barındıran ve 30 dilde yayın imkânı sunan Avrupa merkezli küresel içerik pazarlama platformu WhitePress tarafından hazırlanan SEO ve İçerik Pazarlamasının Durumu: Uluslararası Rapor 2023 yayınlandı. Küresel çapta alanının en iyisi olan 57 dijital pazarlama uzmanının görüş bildirdiği raporda Türkiye’den de uzmanlar var. İngilizce, Almanca, Türkçe başta olmak üzere birçok dilde yayınlanan rapor tüm dünyada erişime açıldı.

Küresel Çapta 57 Dijital Pazarlama Uzmanı Görüş Bildirdi

Dijital pazarlamanın en önemli unsurları arasında bulunan “seo” ve “içerik pazarlaması” odağında dünyanın önde gelen uzmanlarının stratejilerinden esinlenerek hazırlanan ve içerisinde analizlerin, uzman görüşlerinin ve trendlerin yer aldığı “SEO ve İçerik Pazarlamasının Durumu: Uluslararası Rapor 2023” yayınlandı. WhitePress tarafından hazırlanan projenin ana sponsoru SimilarWeb oldu.

Dünya genelinden alanında öncü 57 dijital pazarlama uzmanının görüş bildirdiği raporda Türkiye’den de 3 isim yer aldı. Bu isimlerden biri Branding Türkiye Kurucusu Mürsel Ferhat Sağlam oldu. Aynı zamanda dijital markalaşma danışmanlığı ve girişim mentorluğu de yapan Sağlam’ın yayınlanmış 20’den fazla kitabı ve podcast serileri bulunuyor. Kolay anlaşılır grafiklerle sunulan en son verilerin yer aldığı Uluslararası Rapor 2023’te Mürsel Ferhat Sağlam, dijital pazarlamanın geleceğine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunarak şunları söyledi; “Ölçme, strateji geliştirme, SEO için optimize edilecek web sitesindeki mevcut kodlama hatalarını tespit etme, sorun çözme, teknik destek ve kodlama gibi işlemleri kapsayan yapay zeka, günümüzde SEO uzmanlarının iş süreçlerindeki en önemli yardımcısı ve yol arkadaşı haline geldi.”

Uluslararası Rapor 2023’te Neler Var?

WhitePress tarafından hazırlanan ve “Part – 1: On Site SEO”, “Part – 2: Link Building”, “Part – 3: The Future Of SEO” olmak üzere toplamda 3 ayrı kitaptan oluşan Uluslararası Rapor – 2023’te analiz ve teknik bilgiye ek olarak, uzman görüşleri ve trendlere dair detaylar da mevcut. Her biri farklı ülkelerden en iyi SEO uzmanlarının istatistikleri, yorumları ve tahminleri ile hazırlanan bu raporlar sayesinde dijital pazarlama ile ilgili en güncel soruların yanıtlarına erişmek mümkün. 90’dan fazla küresel partnerin katkısıyla hazırlanan ve tamamen ücretsiz olarak dünya geneli erişime açılan raporun medya partneri ise Branding Türkiye oldu!

Dünya Geneli 57 Uzman

Raporun hazırlanmasında dijital pazarlama alanında uluslararası etkiye sahip 57 uzmanın katkısı oldu. Bu uzmanlar arasında; Marco Janck (CEO CAMPIXX, SUMAGO), Olha Melnyk (Manager, Aweb.Agency), Valentina Turchetti (Managing Director and Content Marketing Lead, YourDigitalWeb - SEO&Digital agency), Dario Begonja (Managing Director, Hero Factory), Gerald Murphy (Senior Solutions Business Manager, Similarweb), Kyle Roof (Co-Founder Internet Marketing Gold and Lead SEO at High Voltage), Mürsel Ferhat Sağlam (Founder of Branding Türkiye) Szymon Słowik (SEO Consultant & Strategist, Founder of takaoto.pro), Damian Sałkowski (CEO Senuto), Marko Pačar (Managing partner, Granular Group), Wojciech Mazur (Founder & CEO Elephate) gibi önemli isimler bulunuyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159