banner69

Aytemiz’den CarrefourSA müşterilerine özel akaryakıt indirimi

banner113

Aytemiz ve CarrefourSA iş birliğiyle hazırlanan akaryakıt indirimi kampanyası devam ediyor. 31 Temmuz 2023’e kadar geçerli kampanya kapsamında Aytemiz’den yapılan akaryakıt alışverişlerinde CarrefourSA müşterilerine özel indirim uygulanıyor.

banner114
KAMPANYA 25.07.2023, 18:23 Erkan YILMAZ
Aytemiz’den CarrefourSA müşterilerine özel akaryakıt indirimi

Müşteri memnuniyetine odaklanan ve tasarrufun önemine dikkat çeken Aytemiz, Vaay uygulamasıyla kazandıran kampanyalara devam ediyor. Yeni kampanya kapsamında CarrefourSA müşterileri 31 Temmuz 2023’e kadar, Aytemiz istasyonlarında Aytemiz Vaay mobil uygulaması üzerinden yapacakları motorin ve benzin alışverişlerinde özel indirim oranlarından faydalanabiliyor. Kampanyadan yararlanmak için Aytemiz Vaay uygulamasını indirip kaydolmak yeterli. CarrefourSA mağazalarından yapılan alışveriş fişinin altındaki kişiye özel kodu, uygulamada yer alan “Katılım Kodu Gir” alanına giren CarrefourSA müşterileri, Aytemiz istasyonlarından yapacakları benzin veya motorin alışverişlerinde indirim kazanıyor.

CarrefourSA müşterileri, “Vaay Mobil Ödeme” veya “Vaay Araçtan Öde” ödeme yöntemleri kullanılarak yapacakları alışverişlerde geçerli avantajdan her yakıt alımlarında faydalanabiliyor.

Aytemiz Vaay uygulaması ile sektöre ilk kez bireysel elektronik satışı getiren Aytemiz, böylece sürücülere çeşitli kampanyalardan ve indirimlerden yararlanma imkanı sundu. Ayrıca çocuğunu ya da evcil hayvanını araçta tek başına bırakmak istemeyenlere veya kışın soğukta, yazın sıcakta arabasından çıkmadan, beklemeden, hızlı, temassız şekilde yakıt almak isteyenlere konforlu alışveriş deneyimi de sunmuş oluyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159