banner69

Baba MAN’cıların yüzü gülüyor

banner113

“Baba MAN’cılar Kampanyası”, bu yıl 1 Nisan - 1 Temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Bu kampanya kapsamında, Türkiye genelinde kampanyaya katılan MAN Yetkili Servislerinde, 3 yaş ve üzeri MAN ve Neoplan marka tüm araç sahiplerine cazip avantajlar sunuluyor.

banner114
KAMPANYA 21.04.2015, 13:08 21.04.2015, 13:23 Taşıma Dünyası
Baba MAN’cıların yüzü gülüyor
MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ, teknoloji, konfor, dayanıklılık, yakıt ve işletme ekonomisi ile öne çıkan MAN ve Neoplan marka araçlarıyla olduğu kadar, Satış Sonrası Hizmetler’de sunduğu kaliteli hizmet ve düzenlediği çeşitli kampanyalarla da sektörde farklı bir konumda bulunuyor. Ar-Ge, üretim ve lojistik alanlarında gerçekleştirdiği geliştirmelerle elde ettiği tüm avantajları MAN Yetkili Servisleri üzerinden müşterilerine birebir yansıtan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ, yedek parçalarda yüzde 38’lere varan kalıcı indirimler sağlamıştı. Bununla birlikte Bakım Kampanyası gibi dönemsel kampanyalarla birlikte şimdi de MAN Yetkili Servislerinde 3 yaş ve üzeri “Baba MAN’cılar”ın yüzlerini güldüren, gençleştiren bir kampanya başlatıldı.

Özel avantajlar

Artık gelenekselleşen “Baba MAN’cılar Kampanyası”, bu yıl 1 Nisan - 1 Temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Bu kampanya kapsamında, Türkiye genelinde kampanyaya katılan MAN Yetkili Servislerinde, 3 yaş ve üzeri MAN ve Neoplan marka tüm araç sahiplerine cazip avantajlar sunuluyor. 

İşçilikte cazip indirimler

Kampanya kapsamında; MAN Yetkili Servislerinde MAN ve NEOPLAN marka araçların bakım ve onarımlarındaki işçilik ücretlerinde; araç yaşının beş katına varan indirimler sağlanıyor. “Baba MAN’cılar Kampanyası’nda avantajlar sadece işçilik ile de sınırlı kalmıyor ve bakım-onarım işlemlerinde kullanılan yedek parçalarda da yüzde 5 indirim sunuluyor.  ■



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159